Diyarbakır, Baraj Maçına Kilitlendi

Diyarbakır spor camiası Pazar günü oynanacak BAL Ligi’nde kalma/BAL Ligi’ne yükselme baraj maçına odaklanmış durumda. Seyrantepe Stadı’nda (eski Amedspor sahası) saat 15.30’da başlayacak Yolspor-Bismil 21Spor maçı öncesinde iki takımda da nefesler tutulmuş durumda. Bismil ekibi çok sayıda taraftarıyla çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Diyarbakır, Baraj Maçına Kilitlendi

Diyarbakır’ı gelecek sezon BAL’da Bağlar Belediyespor’la beraber temsil edecek ikinci takım 5 Mayıs Pazar günü oynanacak. Seyrantepe Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak maçta geçen sezon BAL’da yer alan ancak ligi Bağlar Belediyespor’un altında bitirdiği için statü gereği baraj maçı oynamak zorunda kalan Yolspor ile Diyarbakır Süper Amatör Lig şampiyonu Bismil 21Spor karşı karşıya gelecek. 90 ve 120 dakikanın berabere sonuçlanması halinde gelecek sezon BAL’da mücadele edecek takımı penaltı atışları belirleyecek.

Bismil’in Kozu Taraftar,Yolspor’un Güvencesi Tecrübe

Her iki takım da bütün sezonun emeğinin karşılığı anlamına gelen baraj maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Yıllar sonra  ayağına kadar gelen BAL’da mücadele etme imkanını kaçırmak istemeyen Bismil, çok sayıda taraftarla maça akın ederek psikolojik üstünlüğü eline geçirmenin hesaplarını yapıyor. Yolspor ise BAL’da mücadele etmiş olmanın tecrübesini kullanarak baraj maçını kazanmak ve yoluna yeni sezonda da BAL’da devam etmek istiyor.

Hakemler Malatya Bölgesinden Geliyor

Spor kamuoyunun kilitlendiği Yolspor-Bismil 21Spor maçını yönetecek hakemler Malatya bölgesinden olacak.

Kemal Dizdar’ın orta hakemlik yapacağı kritik maçta Özcan Şimşek ve Abdullah Özcan yardımcı hakem,Deniz Sercan Akgül de 4.hakem olarak  görev yapacak.

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER