Programda konuşan Diyanet Bir-Sen İl Başkanı İbrahim Sevdim, “Diyanet Bir-Sen sendika olarak İlimizde 2017 yılı Mayıs ayı itibariyle Diyanet İşleri Başkanlığımızda 18.sırada kurulmuş olup, güçlü kadrosuyla ciddi projeleriyle yavaş yavaş il ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürmekle birlikte İlimizde ve ilçelerinde teşkilatlanmasını tamamlama noktasına gelmiştir.

Sendikamız, bir yıl gibi kısa bir zamanda üye sayısını artırarak Başkanlığımız sendikaları arasında 7.sıraya yükselmiştir. Emeği geçen Genel Merkez Teşkilatımıza ve tüm din gönüllüsü dostlarıma teşekkür eder, tebriklerimi sunarım.

Diyanet Bir Sen olarak misyon ve vizyonumuz; Kur’an, Sünnet, Vatan ve Bayrak sevdalısı anlayışla yolunu belirleyen ve bu yolda ilkelerinden taviz vermeden ilerlemeye gayret eden bir sendikayız.

Gücümüzü Hak’tan, haklıdan, adaletten alarak, kanun ve yasalar çerçevesinde hareket eden, üyelerimizin ve tüm insanlığın birliğini beraberliğini huzur ve güven içeresinde görevini layıkıyla yerine getirebilmesi için adeta 7/24 esasıyla hizmet vermeye özen gösteren ve gösterecek olan bir sendikayız.

Diyanet Bir-Sen kendi bünyesindeki üyeleri ve tüm teşkilat personeli ile birimleri arasında kine, nefrete ve fesada yer vermeden; Uzlaşmacı, istişareci, çözüm arayışları ile adalet, liyakat ve hakkaniyet önceliğine yer veren, mağdurun ve mazlumun yanında olacak olan bir sendikadır.”dedi.

Son olarak memleketimiz ve İslam âleminin birliği, dirliği ve beraberliğinden bahseden Sevdim,  tanışma ve İstişare toplantısına katılan üyelere de teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim