Niğde Ömer Halisdem​ir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Ünitesi’nde tedavi gören hastalar için düzenlenen moral gününde çok sayıda diyaliz hastası ve yakını, hastane personeliyle bir araya gelerek farklı bir etkinliğe imza attılar.

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Ünitesi’nde tedavi gören hastalar için moral günü düzenlendi. Hastane Diyaliz Ünitesinde gerçekleştirilen Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın, hastane yetkilileri ve çok sayıda diyaliz hastasıyla aileleri katıldı.

Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın; Diyaliz hastalarının maddî ve meslekî kayıplar, sosyal çevre ve etkinliklerden uzaklaşma ve hastalığın belirsizliği gibi farklı sorunlar yaşadıklarına dikkat çekerek, “Diyaliz hastalarımızın moral ve motivasyonlarını yüksek tutarak ve yakınlarının desteğiyle bu süreci daha kolay atlatmalarına yardımcı olmak için birtakım uğraşlar edinmeleri gerekmektedir. Biz de hastalarımızın yaşamış oldukları sıkıntı ve problemleri bir nebze olsun azaltabilmek ve tedavi süreçlerinde destek olabilmek amacıyla bir araya geldik. Hastalarımızın zor zamanlarında yanlarında olan ailelerine ve göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı diyaliz ünitesindeki tüm hekim ve personelimize teşekkür ederim.” diye konuştu. Etkinlik, davetlilere sunulan çeşitli ikramlarla sona erdi. 
 
Editör: TE Bilişim