Dişli’nin gündeminde referandumdan evet sonucunun yüksek oy oranıyla çıkması vardı.

Kentsel Dönüşüm Alanında incelemelerde bulunuldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Sakarya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Beraberinde AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ile birlikte Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı’yı makamında ziyaret eden Dişli ardından kentsel dönüşüm projesinin ikinci etap şantiye alanına geçti.

Dönüşüme Tam Not

Şehrin yeni vitrini olacak Kentsel Dönüşüm alanını gezerek, dönüşümde izlenen yol ve vatandaş memnuniyetini çok beğendiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, ‘yap-yık’ modeliyle ülkeye örnek olan projeden dolayı Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve ekibini tebrik etti. Dişli “Erenler Belediyesi dönüşüm projesiyle ülkeye rol model oldu. Birinci etap tamamlanarak mülkiyet sahiplerine teslim edildi. İlin imajına katkı sağlayacak ve 2017 yılında bitirilmesi planlanan ikinci etap kentsel dönüşüm projesinin de başta Erenler halkına ve Sakarya’ya hayırlı olmasını diliyorum. Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk ve ekibine de Türkiye’ye örnek olan bu güzel projeleri için teşekkür ve tebrik ediyorum.” dedi.

“Türk Milleti 16 Nisan’da Evet diyecektir”

Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, istikrarın sürmesi ve ekonomik saldırıların sona ermesi için referandumdan yüksek oranda evet çıkması gerektiğini anlattı. Dişli “Dünyanın belli ülkeleri kendi menfaatleri doğrultusunda hareket edilmesini ister. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta Dünya’nın beşten büyük olduğunu ifade ederek bu doğrultuda hareket eder ve mazlumun yanında yer alır. Dünya’da söz sahibi ülkelerin milletin güçlü bir şekilde referandumda evet demesi durumunda tavırları değişecektir. Dolayısıyla Türk Milleti her dönem en doğru kararı vermiş, vatanın bölünmez bütünlüğü, güçlü ekonomi, bölgede söz sahibi bir Türkiye’nin olması için 16 Nisan’da evet diyecektir” dedi.

Sakarya’nın hedefi Türkiye Birinciliği

Referandumda Sakarya’nın Türkiye birinciliği hedefinin olduğunu anımsatan Dişli “Sakaryalı sağduyulu davranıp her dönem ülkesine hizmet etmekten başka gayesi olmayan AK Parti’ye güçlü destek vermiştir. Şimdi Türkiye’nin önünü açacak, Dünya’da söz sahibi yapacak ve en önemlisi siyasi istikrarsızlığın hiçbir dönem yaşanmamasının önünü açacak tercihi yapacaktır.” dedi.