HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği (AB) Başkanı Faruk Kaymakcı’ yı makamında ziyaret eden Tosya IHA muhabiri Sedat Ağacıkoğlu aynı zamanda Tosya Lisesinden sınıf Lise futbol ve hentbol takımlarından  takım arkadaşı olan Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı’ya Tosya halkının selamlarını ileterek Bakan Yardımcılığı görevinde başarı temennisinde bulundu.


Dışişleri Bakanlığında makamında Tosya IHA muhabiri Sedat Ağacıkoğlu ve TRT muhabiri Serhat Ağacıkoğlu  makamında kabul eden Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade etti. Yaklaşık 45 dakika süren ziyarette Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı uzun zamandır işlerin yoğunluğundan dolayı Tosya’ya gelemediğini dile getirerek Kastamonu ve Tosya’da yaşanan gelişmeler hakkında gazeteci arkadaşı Sedat Ağacıkoğlu’ndan kısa bilgi alarak istişarede bulundu.


Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı ziyaret sırasında Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’e selamlarını ileterek en kısa zamanda Tosya’da gençlerin ve öğrencilerin katılacağı ‘’Eğitim ve Başarı‘’ ve "Türk Dış Politikası ve Türkiye-AB ilişkileri" konulu panellerde konuşmacı olabileceğini ve bundan da onur duyacağını söyledi.


Dışişleri Bakanlığında gerçekleşen ziyaret sonrasında Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı hemşerileri Kastamonu ve Tosya halkına sevgi ve selamlarını ileterek iyi dilek temennilerinde bulundu.

Kaymakcı, 7 Ağustos 2018 tarihinden bu yana üstlendiği Dışişleri Bakan Yardımcılığı ve AB Başkanlığı görevinde AB ile ilişkiler, Avrupa ülkeleri ikili ilişkiler, Avrupa Konseyi ve İnsan Hakları, çok taraflı ekonomik kuruluşlar, ikili ekonomik ilişkiler, çevre, enerji ve su konularından sorumlu.
(SDA-

(SDA-

Editör: TE Bilisim