AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin ÖZBAKIR Ramazan Bayramını kutladığı mesajında şöyle dedi:

"Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, Zonguldak Halkına ,Ulusumuza ve tüm islam alemine barış ve huzur getirmesine Cenabi Allah’tan niyaz ederim."


AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda şöyle dedi:

Rahmet ve mağfiret ayı Ramazanı aziz bir misafir edasıyla uğurluyoruz. Onu uğurlarken hüzünleniyor, ancak bayram ile seviniyoruz. Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insanî ve İslamî güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. 

 Şunu unutmayalım ki; bizler, insanlığın umuduyuz. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Birliğimizi, dirliğimizi korursak mazlumların, mağdurların, yoksulların, kimsesizlerin umudu olmaya devam ederiz.

 Bu duygu ve düşüncelerle; başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslam âleminin ve kıymetli hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bayramın ülkemize, milletimize, âlem-i İslâm’a ve bütün insanlığa barış, huzur, adalet ve merhamet getirmesini temenni ediyorum.


AK PARTİ Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; şöyle dedi:

“Sevinçlerimizin arttığı ,dayanışma, kardeşlik , birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir Ramazan Bayramını daha idrak ediyoruz.

Bizlerin  kötü alışkanlıklara son vermemiz için her yıl ilahi fırsat olarak önümüze gelir. İyiden, güzelden yana yeni sayfalar açmak, ahlakı güzelleştirmek, hakkı, hakikati, adaleti ve sevgiyi tesis etmek, biz müslümanlar için büyük bir fırsattır.

Ramazan-ı şerifin, Suriye'de akan kardeş kanının bir an evvel durmasına, din kardeşlerimize reva görülen insanlık dışı muamelelerin sona ermesine  dünyanın muhtelif yerlerinde saldırılara ve zulümlere maruz bırakılan Müslümanların felahına vesile olmasını diler;

Bu duygu ve düşünceler  içerisinde, çok değerli hemşehrilerimin ve tüm İslam      Aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bu güzel bayramın; huzura, kardeşliğe,sevgiye ve dünya barışına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, saygılarımı sunarım.”


CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş  mesajında şöyle dedi:

"Bayramlar, geleceğe yönelik umutların yeşerdiği, birlik ve dayanışmanın önemini daha fazla hissettiğimiz günlerdir. Bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. İyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, el ele vermenin, ortak değerleri güçlendirmenin vesilesidir. Bu günler bir sıcak tebessümle içlerini ısıtabileceğimiz aile büyüklerimizi ziyaret etmek, çocukları sevindirmek için de fırsat olacaktır. Bu duygularla, tüm hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutlar; sağlık ve mutluluk  dileklerimle saygılarımı sunarım."