Haberler

Diriliş Ertuğrul'dan Tarihi Reyting Başarısı! Senarist Mest Oldu

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul dizisi, dün akşamki bölümüyle tarihi bir reyting başarısı yakaladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan senarist Mehmet Bozdağ "Teşekkürler Türkiye" ifadelerine yer verdi.

TRT ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'un dün akşam ekrana gelen bölümü reytinglerde televizyon tarihine geçecek bir başarıya imza attı.

YENİ BÖLÜM BİRİNCİ, ÖZET İKİNCİ

En yakın rakibi Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'i reytinglerde ikiye katlayan Diriliş'in özet bölümü de ikinci oldu.

MEHMET BOZDAĞ KAYITSIZ KALAMADI

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan dizinin senaristi Mehmet Bozdağ, "Diriliş Ertuğrul'dan tarihi rekor.. Teşekkürler Türkiye.." ifadelerine yer verdi.

İşte dün akşamın en çok izlenen 20 programı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Mehmet Bozdağ Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

BEŞİKTAŞŞ:

İĞRENÇ DİZİ KEŞKE YAYINDAN KALKSAAAAAAAAA

3
87
yanıtYanıtla
AAAAAAAAAAAA:

YARABBİ DİRİLİŞ ERTUĞRULUN YAYINDAN KALKMASINI NASİP EYLEEEEEEEEE

2
83
yanıtYanıtla
OSMANLITORUNU:

Zorunamı gitti yazık kıyamaam :)

yanıt4
yanıt0
OSMANLI:

Nolduu zorunamı gittii ay canım benim kıyamaam :)

yanıt6
yanıt0
soccar lord:

Yarabbi bunun gibi dengesiz başkalarının zevklerine saygı duymayan bencillerin bütün zevki sefasını yerle bir et Amin

yanıt5
yanıt0
BBBBBBBBBB:

Kıyamam ya zorunamı gitti

yanıt11
yanıt0
Mehmet Emin:

zoruna gidiyorsa haçlı köpeklerinin (atalarının) yanına git

yanıt17
yanıt0
eko:

muhteşem yüzyıl dizisini cok izlemişin. .

yanıt0
yanıt0
kehkeh:

dua edersen başka şeyler düşer kafana

yanıt0
yanıt0
SİVASLI:

engin Altan hdp oy veriyor ama Ertuğrul''u oynuyor biz böyle bir milletiz türkü türk oynamıyorki

4
42
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title