Büyük Torbalı

Direkler isyan ettirdi

Torbalı’da tahta direklerin yıkılma tehlikesi mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Firmaya yapılan şikâyetlere rağmen sorunun çözümü türlü gerekçelerle görmezden gelinerek ileri bir tarihe öteleyen firma yetkilileri, tepkilerin odak noktası haline geldi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Direkler isyan ettirdi
155 Görüntüleme
10 Ağustos 2020 - 17:33
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Torbalı’da Cemal Gürsel caddesinde bulunan ve 2 yıldır bakım onarımının yapılması için beklenen direkler çevre sakinlerini isyan ettirdi. Yoldan geçip giden mahalleli, oyun oynayan çocuklar ya da dalgınlıkla her an direğin altında kalabilecek vatandaşlar, diken üzerinde yaşıyor. Yıkılma ihtimali bulunan bazı direkler evin bahçe duvarına iyice yaslanmış ve kopma ihtimali bulunan bir ip ile bağlanmış durumda.
TORBALI’NIN ORTAK DERDİ
Yazıbaşı İstiklal Mahallesi Muhtarı Ali Öğüt ise direk sorunuyla ilgili “Bu Torbalı’nın tamamında görüp tanık olduğumuz bir durum. Maalesef bir gayret ya da bir çabaya şahit olamıyoruz. Ancak buradaki direk gerçekten büyük sıkıntı yaratabilecek boyutta” ifadelerini kullandı. Mahalle sakini ve doğma büyüme Yazıbaşı Mahallesi’nin yerlilerinden olan Pakize Aras da şunları söyledi: “Biz mahalle olarak çok şikâyet ettik, çok dert yandık ama ne duyan var ne gören. Her seferinde söz verip oyalıyorlar sonra da kulaklarının üzerine yatıyorlar. Biz de son çare olarak sesimizi sizin aracılığınızla duyurmaya karar verdik. İnşallah bu sefer etkili olur” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web