Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB il Müdürlüğü "Gelişim Destek Programı" toplantısı yaptı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB il Müdürlüğü "Gelişim Destek Programı" toplantısı yaptı.

 

Dinar TSO meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan KOBİ Uzmanı Ebru Kasnak, KOBİ sahiplerine KOBİGEL Gelişim Destek Programını anlattı.

 

Kasnak, KOBİGEL programının ülkenin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, küçük ve orta ölçekli işletmelerin, ekonomideki paylarının ve etkilerinin artırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla yürürlüğe konulduğunu söyledi.

 

KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında 10. Kalkınma Planı, 64. Hükümet Programı KOBİ Stratejisi Eylem Planı ve Sanayi Stratejisi Eylem Planında belirtilen önceliklerin dikkate alındığını belirterek şunları söyledi:

 

"Bu bağlamda bilişim teknolojileri KOBİ'lerinin geliştirilmesi, hızlı büyüyen KOBİ'lere kapasite geliştirme, KOSGEB destekli girişimlere ivme başlıklarıyla proje teklif çağrıları hazırlanarak KOSGEB tarafından yayınlandı. KOBİ’lerin sağlıklı bir biçimde büyüyebilmesi, daha uzun ömürlü olabilmesi ve ekonomideki etkinliklerinin arttırılabilmesi için özellikle yönetim becerilerinin ve kurumsal yetkinliklerinin geliştirilmesi büyük önem arz ediyor. KOBİ Gelişim ve Destek Programı başvuru koşullarını taşıyan tüm KOBİ’lerimizi proje hazırlamaya ve destek programında yararlanmaya davet ediyoruz."

 

Düzenlenen toplantıya Dinar TSO Meclis Başkanı Ahmet Acar, küçük ve orta ölçekli işletme sahipleri katıldı.