Dinar Ak Parti Teşkilatı Eğitim Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri eğitim kurumlarına ziyaretlerine devam ediyor. Dinar Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Can’ı ziyaret eden Ak Parti heyeti daha sonra, İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Mehmet Çetin’i, Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Öztürk’ü, Şakirünver İlkokulu Müdürü Erkan Özcan’ı ve Şehit Şükrü Bayrakçı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Asim Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

Dinar’da eğitim seviyesinin artması, öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim almalarını sağlamak adına ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, “Ülkemizde AK Parti hükümeti ile öğrenimde büyük çağ atlanmış her türlü eğitim ve öğrenim malzemeleri bakımızda en modern teçhizatlara kavuşulmuştur. Bundan önceki dönemlerde sınıf öğrenci sayılarının 60-70’lerde iken AK Parti hükümetinin eğiteme verdiği önemle bu sayı 30-40’lara çekilmiştir. Bu anlamda öğretmenlerimizin yükü hafifletilmiş olup en üst seviyede eğitim imkânlarına kavuşulmuştur” dedi.

Ak Parti heyeti eğitim ziyaretlerinin her zaman yapılacağını, geleceğin teminatı gençler için ne yapılsa az olduğunu bildirdiler. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi