Din Hizmetinin Önemi Değerlendirildi

Din Hizmetinin Önemi Değerlendirildi

Din Hizmetinin Önemi Değerlendirildi

Geyve’de Din hizmetinin ve değerler eğitiminin daha etkin ve verimli sunulabilmesi için işbirliğin önemi konulu istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezinde gerçekleştirilen istişare toplantısına  kaymakam İlyas Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, İlçe Müftüsü Rahmi Yiğit, şube müdürleri, okul müdürleri, Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenleri, Kuran Kursu Öğreticileri ile İmam hatipler katıldı.

İlçe kaymakamı İlyas Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan ve ilçe Müftüsü Rahmi Yiğit’in birer konuşma yaptığı toplantıda  ”Din hizmetinin ve değerler eğitiminin daha etkin verimli sunulabilmesi için işbirliğinin önemine dair faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Ercan DEMİR-Geyvemedya.com

Yayınlama: 08.11.2018
Düzenleme: 12.11.2018 20:35
605
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Ali Bey dedi ki:

    İnandığı gibi yaşanmadıktan, inandığı gibi yaşayan örnekler olmadan söylenen herşey suya yazılan yazı gibi olur. Gençler artık verilen öğütleri dinlemiyorlar; örnek görmeleri gerek. Bu iş ciddi sorumluluk gerektirir. Geçen yıl olduğu gibi deizm, ateizm tartışmaları samimi örnek olmadığından ortaya çıkıyor. Din basit, folklorik kültür ögesi değildir. Din dünün masalları ve deyimleri değildir. Okullardaki öğrenciler, evlerdeki çocuklar ve gençler yaşanan ve yaşayan örnek görmüyorsa gerisi laı güzaftır. Temsiliyet iyi olmalı.