Arama Logo

Rıdvan Dilmen'den Akhisar - Beşiktaş yorumları




18
RIDVAN DİLMEN'İN YORUMLARI
Rıdvan Dilmen, Akhisarspor - Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.
RIDVAN DİLMEN'İN YORUMLARI
17
"KAZANMASI LAZIMDI"
Beşiktaş her maçı final oynamak zorunda. İlk yarı bitmiş, liderden 9 puan geride. Beşiktaş kalan maçların 9'unu evinde oynayacak. Potada olduğu için seyirci de gelecek. Ljajic'in performansı, Burak'ın transferi, Dorukhan'ın çıkışı, yeni stoper... İlkbahar'ın sonuna kadar bu takımın peşinde olmaları için bu maçın kazanılması lazımdı.
\
16
"MESAJ GÖKHAN'A YETTİ"
Karius iyi başladı, Dorukhan kaldığı yerden devam ediyor. Sağ bek arayışları başlayınca Gökhan Gönül canlandı. Sivasspor'dan Douglas'ı istiyorlar. Bu mesaj dahi Gökhan Gönül'e yetti. Sadece attığı gol değil, tempo anlamında da böyle. İyi bir kulüpte, tartışmalı transfer olmuştu. Caner de uzun yıllardır Beşiktaş'ta oynuyor gibi.
\
15
KARIUS'A DA GÜVEN GELDİ

Beşiktaş'ta kadroda çok sirkülasyon var, bazen bu hayır oluyor, bazen ters tepiyor. Karius'a da güven geldi, tekrar Fabri gündeme gelmişti. İyi zeminde, iyi oynamaya çalışan bir Akhisar vardı. Beşiktaş'ın forması, klası, oyunu tutması önemliydi. Şenol Güneş'i tebrik ederiz.

KARIUS'A DA GÜVEN GELDİ
14
BURAK ALGIYI KENDİ YARATTI
Burak Yılmaz, dört büyüklerde oynayan nadir oyunculardan. Sergen oynadı. 2. tur için yaşı yeter mi bilmiyorum. Bazı algıları bazı oyuncular kendileri yaratır. Ben Beşiktaşlıyım diyorsan da, bunu belli etmemek lazım. Bunları anlatma gereksinimi hissetmemeli.
BURAK ALGIYI KENDİ YARATTI
13
"BURAK'I ETKİLEYEBİLİR"
Taraftarlar ikiye bölündü, bunun ilk nedeni Burak'ın adının transferde çok önceden yoklama için verilmesi. Burak golleri atmaya başladığı zaman taraftar kindarlık yapmaz. Hem Burak'ın babası Fikret beyin, hem de Fikret Orman'ın onun Beşiktaşlılığını ispat etmesine gerek yok. En son sembol Alex kaldı Fenerbahçe'de. Bu tür tartışmalar ilk maçlar itibariyle Burak'ı olumsuz etkileyebilir.
\
12
DORUKHAN MAHCUP ETMEDİ

Şartlar bazen sizi zorlar. Ozan Kabak ve Dorukhan için onları mecbur hissettirdi şartlar ama şu anda Oğuzhan, Atiba olmasına rağmen Dorukhan formayı istiyorum dedi ve iki kaptanı keserek formayı aldı, hocasını mahçup etmedi.

DORUKHAN MAHCUP ETMEDİ
11
DORUKHAN TEK OYNAYABİLİR
Dorukhan'ın yaşı 23. 27 yaş bir orta saha oyuncusu için çok önemlidir. Dorukhan merkez orta sahada tek oynayabilir, iyi de oynar. İdeal 4-3-3'ün şahane bir içidir. Türkiye'de her orta saha oyuncusu için, oyuncular oyunun iki yönünü oynayamaz.
DORUKHAN TEK OYNAYABİLİR
10
"27 YAŞINDA GİBİ"
Oğuzhan dahi iki yönlü oynayamaz. Fakan Dorukhan hem duruşuyla, hem fiziğiyle, hem de oyunuyla 27 yaşında gibi oynuyor. Ozan Tufan böyle bir model oyuncudur aslında, idealdir ama problem kendisindedir. Dorukhan büyük bir şanstır, Lucescu için de büyük bir şanstır.
\
9
"BURAK VAR'I MANYAK EDER"
Burak Yılmaz'ın ortası yok, hattrick yapabilir, oyundan çıkabilir. Beşiktaş'a ilk geldiğinde de buydu. Karşı karşıya da kaçırır. Bir de VAR'ı manyak eder. Ofsayt mı, değil mi? Ljacic, Burak Yılmaz'ı, Burak da Ljajic'i iyi kullansın.
\
8
"BURAK KENDİ KARAR VERECEK"
"Yarın bir gün Oğuzhan da form tutarsa, Burak gibi savunma arkasına koşu yapan oyuncular için şanstır. Love'ın gitmesi de iyi oldu. Burak Yılmaz, 1. forvet olup olmamaya kendisi karar verecek. Bu tip oyuncular Umut Bulut, Egemen Korkmaz, Necip Uysal gibi profesyonelleri örnek alacak."
\
7
"EN SON BABEL'İ SATARDIM"
Bunlar iyi günlerimiz diyordum. Her şeyden ders almanız lazım. Devletle birlikte bir formül arayışı yapıldı. Finalde yasaklama gelecek mi? Deniz bitti. Şampiyonluk yarışında benim en son satacağım oyuncu Babel'dir, son derece yanlış buluyorum ama mecburiyetler var.
\
6
"QUARESMA OLSA, O GİDECEKTİ
Quaresma'ya gelse, onu verecekler, Lens'e gelse, ona verecekler. Piyango ona vurdu. Beşiktaş para alayım diye düşündü. Futbolumuzda takaslar başlayacak.
\
5
"EN SON GÜNEŞ TARTIŞILIR"

Bugün Beşiktaş'ta Şenol Güneş tartışılıyor, en son tartışılması gereken profesyonel. 3 yılın 2'sinde şampiyon, sürekli sirkülasyon olan bir takımda çalışıyor.

\
4
"LJAJIC'İN PERFORMANSI..."
"Bu kural hatası Beşiktaş'ın ve Ljajic'in oyununu gölgeleyemez. Kalan 16 maçın dokuzunu Vodafone'de oynayacak Beşiktaş. Ljajic'in performansı, Burak'ın performansı özellikle Dorukhan'ın çıkışı, Miran'ın gelişi... Ziraat Türkiye Kupası'nda yoksun, Avrupa'da yoksun ve artık sadece lig var. Taraftarlar bu takımın peşinde olmaları lazım ki bugün de takımları kazandılar."
\
3
"2. YARI DAHA ÇOK PUAN ALACAK"
Beşiktaş bugün şampiyonluk yarışında varım dedi. İlk yarıdan daha fazla puan alacaktır ikinci yarı.
\
2
"HER ŞEY OLABİLİR"
Akhisarspor'u seyrettim. 3-1 yenilen Akhisarspor böyle oynuyorsa her an her şey olabilir. Premier Ligi maçı gibi oldu.
\
1
"SUÇ MUSTAFA BEYİN Mİ?
Artık scout ekiplerine sizin ihtiyaçlarınız var. Fenerbahçe ligler başlıyor 17 ama Sadık'ın dışında oyuncu alamadı. Galatasaray 3 oyuncu sattı. Mustafa beyin suçu mu? Geçmişte yapılan hatalardan dolayı gitti. Şimdi taraftarlar transfer istiyor. Artık Ozan'lar, Dorukhanlar.
\