‘BULANCAK HER ZAMAN GÖNLÜMDE OLACAK’

GÜNDEM 19.02.2018 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3276+ kez okundu.
 

‘BULANCAK HER ZAMAN GÖNLÜMDE OLACAK’

13 ay önce Bulancak’a kaymakam olarak atanan Kaymakam Niyazi Ulugölge’nin mülkiye müfettişi olması ile birlikte 16 Şubat’ta son mesai günü öncesi bir veda yemeği verildi.
15 Şubat Perşembe akşamı Bulancak Öğretmen evinde geniş bir katılım ile yapılan veda yemeğinde konuşan Kaymakam Ulugölge,  "Bulancak her zaman gönlümde olacaktır" dedi. Veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, "Kaymakamımız Bulancak halkı ile dört dörtlük bir iletişim kurdu. Herkese kapısı açık oldu ve derdini dinleyerek gönüllerde yer etti. Belediyemiz ile ve diğer kamu kurumları ile de çok iyi çalışarakmillet, devlet kaynaşmasını en iyi şekilde sağladı. Kendisine çok teşekkür ederiz" diye konuştu. Bu konuşmadan sonra konuşan Kaymakam Ulugölge’de, "Atandığım günden bu yana Bulancak’ta gerçekten de çok güzel günlerimiz oldu. Bulancak’ta elimizden geleni yaptık. Vatandaşın dertlerine bu zaman içinde derman olmaya çalıştık ve Bulancaklı ile çok samimi bir irtibat kurduk. Bulancak’ta vatandaşın sıcak yaklaşımı, devlet sahip çıkışı, hizmetlerin devamı konusundaki anlayışı hep olumlu oldu. Benim son kaymakamlık yaptığım yer olarak Bulancak ve Bulancaklı hep gönlümde olacaktır. Her zaman size nerde olursam olayım açık olacak ve elimden gelenide yapmak için destek olacağım. Buradan güzel anılar ile ayrılacağım. Bu akşam bu araya geldiğiniz için çok sağ olun, var olun, hepinize çok teşekkür ederim” diyerek duygularını ifade etti. Bu konuşmalardan sonra Kaymakam Ulugölge’ye,  şilt ve plaket verilerek hizmetleri için teşekkür edildi. Veda yemeğine protokol üyeleri, şehit ve gazi aileleri ile yakınları ve dernek başkanları katıldı. Kaymakam Ulugölge'ye Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, Yıldız Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürü SinanYıldız plaket takdim ettiler.
13 ay önce Bulancak’a kaymakam olarak atanan Kaymakam Niyazi Ulugölge’nin mülkiye müfettişi olması ile birlikte 16 Şubat’ta son mesai günü öncesi bir veda yemeği verildi.

15 Şubat Perşembe akşamı Bulancak Öğretmen evinde geniş bir katılım ile yapılan veda yemeğinde konuşan Kaymakam Ulugölge,  "Bulancak her zaman gönlümde olacaktır" dedi.

Veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, "Kaymakamımız Bulancak halkı ile dört dörtlük bir iletişim kurdu. Herkese kapısı açık oldu ve derdini dinleyerek gönüllerde yer etti. Belediyemiz ile ve diğer kamu kurumları ile de çok iyi çalışarakmillet, devlet kaynaşmasını en iyi şekilde sağladı. Kendisine çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Bu konuşmadan sonra konuşan Kaymakam Ulugölge’de, "Atandığım günden bu yana Bulancak’ta gerçekten de çok güzel günlerimiz oldu. Bulancak’ta elimizden geleni yaptık. Vatandaşın dertlerine bu zaman içinde derman olmaya çalıştık ve Bulancaklı ile çok samimi bir irtibat kurduk. Bulancak’ta vatandaşın sıcak yaklaşımı, devlet sahip çıkışı, hizmetlerin devamı konusundaki anlayışı hep olumlu oldu. Benim son kaymakamlık yaptığım yer olarak Bulancak ve Bulancaklı hep gönlümde olacaktır. Her zaman size nerde olursam olayım açık olacak ve elimden gelenide yapmak için destek olacağım. Buradan güzel anılar ile ayrılacağım. Bu akşam bu araya geldiğiniz için çok sağ olun, var olun, hepinize çok teşekkür ederim” diyerek duygularını ifade etti.

Bu konuşmalardan sonra Kaymakam Ulugölge’ye,  şilt ve plaket verilerek hizmetleri için teşekkür edildi.

Veda yemeğine protokol üyeleri, şehit ve gazi aileleri ile yakınları ve dernek başkanları katıldı.

Kaymakam Ulugölge'ye Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, Yıldız Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürü SinanYıldız plaket takdim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.