::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DİLEK TÜRKAN KONSERİ ;ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR

Tarsus Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendiren Dilek Türkan konserini düzenledi
DİLEK TÜRKAN KONSERİ ;ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR
Haber Giriş:
12 Kasım 2019 Salı 11:18

Tarsus Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendiren  Dilek Türkan konserini düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen anma etkinliğine Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma konserinde sahne alan Sanatçı Dilek Türkan, Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği birbirinden güzel eserleri sundu.

Yaklaşık 1 saat süren Konserin ardından  alanı dolduran vatandaşlara seslenen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 'Cumhuriyet kazanılırken bize altın tepsiyle sunmadılar. Acı vardı, gözyaşı vardı, kan vardı. Mazlum ülkelerin hepsi önünde saygıyla eğildi ve örnek aldı. Bugün Mustafa Kemal Atatürk dediğiniz zaman bağımsızlık, egemenlik, sosyal devlet , laiklik ve hukuk gelir.Ama gerçek bir Atatürk dediğiniz zaman da eğitim ve eğitimin getirdiği üretim gelir.

Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk herkese inat herkesin bilmesini istiyorum. Bu ülkenin tek kurucusu ve  tek başkomutanıdır. Atamızın dediği gibi ne düşündüğünüzü değil, nasıl düşündüğünüzü bize öğretti. Kendisini tekrar rahmetle anıyorum. Mekanı Cennet olsun. Sonsuzluğa  kadar da kendisini özlemle, minnetle, şükranla anacağız' dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Bozdoğan, Sanatçı Dilek Türkan'a çiçek ve hediye takdim etti.

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46