İzmit Doğu Kavşağı -Adapazarı Kavşağı arasındaki bölümde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sürüyor. Devam eden çalışmalarda İzmit-Adapazarı yönünde O-4 (TEM) Otoyolu 1 ay boyunca belirli saat aralıklarıyla trafiğe tamamen kapatılacak.
 
Trafik akışı alternatif güzargah olarak İzmit Doğu Kavşağından D-100 yoluna yönlendirilecek ve D-100 yolunu takip ederek Adapazarı Kavşağından tekrar TEM Otoyoluna girilebilecek. Alt yapı çalışmaları 21 Ağustos Çarşamba akşam saat 21:00'da başlayarak 20 Eylül Cuma günü sabah saat 06:00'ya kadar sürecek. Yapılacak çalışmalar her gün akşam 21:00 ile sabah 06:00 arasında belirli saat aralıklarında yapılacak olup, otoyol saat 21:00'da Ankara yönünde İzmit Doğu Kavşağından trafiğe kapatılacak, sabah saat 06:00'da tekrar trafiğe açılacak.
        
Valilikten yapılan açıklamada; “Çalışmalar süresince sınav ve bayram güleri göz önünde bulundurularak, trafik düzenlemeleri buna göre yapılacaktır. Bu nedenle çalışmalar esnasında gerekli olan tüm emniyet tedbirleri alınacak ve trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir." denilmektedir. Kamuoyuna duyurulur” denildi.
 

Editör: TE Bilişim