"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dijital Risale-i Nur ilanatı Şanlıurfa'da

21 Ocak 2017, Cumartesi
Risale-i Nur Külliyatı reklamları şimdi de Bediüzzaman’a ev sahipliği yapmış Şanlıurfa’yı süslüyor.

Risale-i Nur Külliyatı tanıtım reklâmları Adana, Kütahya, Kahramanmaraş ve Çorum’dan sonra Şanlıurfa ve Burdur caddelerini süslüyor. Yeni Asya Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Nihat Çiçek, “Risale-i Nur tanıtımlarının Anadolu’nun her beldesinde yapılması gerekir” dedi.

Adana, Kütahya, Kahramanmaraş ve Çorum’dan sonra Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri’nin vefatına ev sahipliği yapmış ve ilk defnedildiği yer olan Şanlıurfa’yı da Risale-i Nur Külliyatı’nın tanıtım reklâmları süslüyor. Şanlıurfa’da dört adet dev ekranda bir ay süreyle Risale-i Nur ve gazetemizin tanıtımın yapılacağını belirten Yeni Asya Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Nihat Çiçek, “Gazetemizin 2017 yılını Risale-i Nur yılı ilân edilmesi görüşünden sonra bir çok ilde olduğu gibi Şanlıurfa’da da çok etkili olduğuna inandığımız Külliyat reklâmları hazırladık. Şanlıurfa Merkez Belediye önü, Abide civarı, Karaköprü ve Diyarbakır yolu üzerinde bulunan dev LED ekranlarında on beş saniyelik görüntü ile Risale-i Nur ve gazetemizin tanıtım  reklâmları bir ay süreyle günde 1000 defa gösterilecek. Toplumumuz en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemde Risale-i Nurların tanıtımı çok anlamlı ve önemli, Risale-i Nur tanıtımlarının Anadolu’nun her beldesinde yapılması gerekir. Bugün insanlığın içerisinde bulunduğu sıkıntılar Risale-i Nur metodu ile aşılacaktır. Toplumumuz buna ekmek ve su kadar muhtaçtır, Risale-i Nurları anlamamız ve anlatmamız gereklidir” diye konuştu.

Şanlıurfa - Yeni Asya

Okunma Sayısı: 2389
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı