1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Digor’da silahlı kavga: 3 yaralı
Digor’da silahlı kavga: 3 yaralı

Digor’da silahlı kavga: 3 yaralı

Digor’da 2 grup arasında çıkan silahlı, taşlı kavgada 3 kişi yaralandı.

A+A-

Kars’ın Digor İlçesi’nde aralarında husumet bulunan 2 ailenin fertleri sokakta karşıya karşıya geldi. Aralarında husumet bulunan H.A, K.A., Y.A., S.A. ve Ö.A. ile M.D., H.D. ve I.D. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle başlayan kavgada silahlar çekilerek iki taraf birbirlerine ateş etmeye başladı. Av tüfekleriyle birbirlerine ateş eden taraflardan birisi dizinden isabet eden saçmayla yaralanarak yere düştü. Ardın bir birlerine taş atmaya başlayan taraflardan iki kişi de kafaları isabet eden taşla yaralandı.

Taraflar arasında devam eden kavga bölgeye gelen jandarma ekiplerinin müdahalesiyle son buldu. Tarafları güçlükle ayıran jandarma durumu 112 Acil Servise bildirdi. Olay yerine ambulans sevk edilirken, kavgada D.D. av tüfeğinden çıkan saçmanın sağ dizine isabet etmesiyle yaralandı. H.D. ile K.A.’da kafalarına isabet eden taşla yaralanırken, yaralılar olay yerine gelen ambulansa ile Kars’taki hastanelere sevk edildi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan iki aile arasında çıkan kavgada kullanılan ve H.D.’ye ait olan 1 adet bulundurma ruhsatlı 1pompalı av tüfeği, 1 adet bulundurma ruhsatlı otomatik av tüfeği ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.