Anlık Bildirim

DigiTimes'a göre Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower, 2019 sonunda çıkacak

Yeni bir rapora göre, teknoloji devi Apple'ın geçtiğimiz Eylül ayında yeni iPhone modelleriyle birlikte piyasaya sürmesi beklenen kablosuz şarj cihazı AirPower 2019 sonunda satışa çıkacak.
Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower'ın çıkış tarihi adeta bir yılan hikayesine dönmüş durumda. Şirketin geçtiğimiz Eylül ayında yeni nesil iPhone modelleriyle birlikte satışa sunacağı beklenen ve o günden beridir haber alınamayan AirPower, Digitimes'ın raporuna göre 2019 sonunda kullanıcılarla buluşacak.

Mart ayında tanıtılabilir

Güvenilir kaynaklardan biri olan Digitimes, Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower'ın üretime girdiğini ve en geç 2019'un Kasım veya Aralık ayında satışa sunulacağını iddia ediyor. Bu da Apple'ın ürünü piyasaya sürmesine neden olan teknik sorunların üstesinden geldiği anlamı taşıyor diyebiliriz.
Geçtiğimiz yıl içinde de cihazın 2019 yılı başında piyasaya sürüleceğine dair çokça sızıntı ortaya çıkmıştı. Ancak bu kez sızıntıların güvenilir kaynaklardan gelmesi, AirPower'ı artık somut bir şekilde görmeye yaklaşıyoruz şeklinde yorumlanabilir. Tüm bunlara ek olarak Apple'ın Mart ayında yenilenmiş bir iPad mini ve 9.7 inçlik bir iPad'in yanı sıra, AirPower'ı da tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim