0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Mart 2019 Salı 10:39:00 - Güncelleme:19 Mart 2019 Salı 10:45:00

Diego Simeone'den Fatih Terim'e şok! Elinden kaptı

Sezon sonunda Porto ile kontratı bitecek olan Meksikalı futbolcu Hector Herrera'yı Atletico Madrid kaptı.

TM Dijital Haber Merkezi

Sezon sonunda Porto ile sözleşmesi bitecek olan ve adı ciddi bir şekilde Galatasaray ile anılan Hector Herrera’nın yenı takımı belli oldu.

HERRERA ATLETİCO MADRİD'E İMZA ATACAK

7 yıldır Portekiz Ligi’nde top koşturan ve orta sahada oynadığı futbolla bir hayli beğenilen Meksikalı yıldızın sezon sonunda kesin olarak Porto’dan ayrılacağı anlaşılırken, oyuncunun lig biter bitmez Atletico Madrid’e imza atacağı belli oldu. 43 maçta 7 gol 1 asistlik performansıyla alkış toplayan Herrera, Diego Siemone’nin onayını beklerken başarılı teknik adamın evet demesi halinde milli futbolcunun 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

22 MİLYON EURO'LUK PİYASA DEĞERİ VAR VE BEDAVA!

65 kez Meksika Milli Takım formasını giyen 28 yaşındaki orta sahanın bir sezonda en az 40 maçta görev alması ve kolay kolay sakatlanmaması Hector Herrera transferini bir hayli cazip kılarken, oyuncunun İnter’den gelen teklifi reddetmesi ve Atletico Madrid’i istemesi Galatasaray kapılarını da kapatmış oldu.

Transfermarkt’ın verilerine göre 22 milyon euro’luk transfer değeri bulunan Hector Herrera’nın Süper Lig’e gelme olasılığının bir hayli düşük olduğu belirtiliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX