Diego Perotti an meselesi! Fenerbahçe, Arjantinli kanat oyuncusunu kadrosuna katıyor...

Juan Jesus’ta mutlu sona çok yakın olan Fener, Roma’nın bir başka yıldızının transferini de bitiriyor. Yönetim aradaki ufak pürüzleri çözerse Diego Perotti çubuklu formayı giyecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2020 Güncelleme 11 Temmuz 2020, 07:00
Diego Perotti an meselesi! Fenerbahçe, Arjantinli kanat oyuncusunu kadrosuna katıyor...

İÇİNDEKİLER



Yeni sezon öncesi transferin en hareketli takımı olan Fenerbahçe'de bombalar patlıyor. Roma formasını giyen Juan Jesus ile büyük oranda anlaşan Sarı-Lacivertliler, İtalyan devinin bir başka yıldızını da bitiriyor. Yönetim, sol kanat oyunusu Diego Perotti'yi kadroya katıyor.

3 MİLYON EURO'YA EL SIKIŞILDI
Yaklaşık 1 aydır bu transfer için uğraşan Fenerbahçe'nin Roma ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'in İtalyan kulübünü 3 milyon Euro'ya ikna ettiği belirtiliyor.

3 YIL SÖZLEŞME TEKLİF EDİLDİ
Diego Perotti'nin menajeriyle de masaya oturan Kanarya'nın mutlu sona yakın olduğu öğrenildi. Yönetimin 2.5 milyon Euro maaş ve 3 yıl sözleşme önerdiği ifade ediliyor.



4 SEZONDUR ROMA'DA
Eğer bir aksilik olmazsa 31 yaşındaki Arjantinli futbolcu kısa sürede imzayı atacak. 2016 yılında 9 milyon Euro karşılığında Genoa'dan Roma'ya transfer olan Perotti, Sevilla ve Boca Juniors'ta da oynadı.