“DEVRİMCİ MÜZİĞİ ÇALAMAZSINIZ”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2017 - 08:30, Güncelleme: 27.02.2017 - 08:30
 

“DEVRİMCİ MÜZİĞİ ÇALAMAZSINIZ”

Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu’nun (KESK) görevlerinden uzaklaştırılan ya da ihraç edilen üyeleri başlattığı oturma eyleminin 6’ncı haftasına, bir vatandaşın tepkisi damga vurdu.
MUSTAFA ATADİL  Basın açıklamasına başladığı sırada yakınlardan geçen bir vatandaş, eyleme katılanlara dönerek, “Siz benim memleketimde devrimci müzikler çalamazsınız, eylem yapamazsınız!” diyerek tepki gösterdi.  Polis tepki gösteren vatandaşı olay yerinden uzaklaştırdı.    Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK)  Manisa Şubeler Platformuna bağlı sendika üyelerinin, Kanun Hükmünde Kararnameyle (KHK) görevlerinden uzaklaştırılan ya da ihraç edilen üyeleri için "İşimi ekmeğimi geri istiyorum" sloganıyla başlattığı oturma eylemi 6’ncı haftasında da devam etti. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen oturuma eylemine Cumhuriyet Halk Partisi temsilcileri, Eğitim-İş, Cumhuriyet Kadınları ve Sivil Toplum Kuruluşları da destek verdi.   “SİZ BENİM MEMLEKETİMDE DEVRİMCİ MÜZİKLER ÇALAMAZSINIZ” Eğitim Sen Örgütlenme Sekreteri Hakan Eroğlu’nun basın açıklamasına başladığı sırada yakınlardan geçen bir vatandaş, eyleme katılanlara dönerek, “Siz benim memleketimde devrimci müzikler çalamazsınız, eylem yapamazsınız ” diyerek tepki gösterdi.  Polis tepki gösteren vatandaşı olay yerinden uzaklaştırdı. Eroğlu, bu tepkiye saygı gösterdiklerini belirterek, eyleme katılanlardan karşı tepki verilmemesini istedi.   “EKMEĞİMİZ, EMEĞİMİZ, ONURUMUZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN” Açıklamasına devam eden Eroğlu, “Bizler haksız ve hukuksuz bir şekilde ihraç edilen kamu emekçileriyiz. Hakkımızda verilen açığa alma ve ihraç kararlarını protesto etmek için oturma eylemindeyiz. Bizlerle birlikte, binlerce kamu emekçisi sebep gösterilmeden işlerinden edilmiş, aileleri, çocukları ve bakmakla yükümlü oldukları binlerce masum insan, ekmeksiz ve aşsız bırakılarak mağdur edilmiştir. Biz ekmeğimiz, emeğimiz, onurumuz ve öğrencilerimiz için her Cumartesi günü burada oturma eylemi yapıyoruz” diye konuştu.     
Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu’nun (KESK) görevlerinden uzaklaştırılan ya da ihraç edilen üyeleri başlattığı oturma eyleminin 6’ncı haftasına, bir vatandaşın tepkisi damga vurdu.

MUSTAFA ATADİL 
Basın açıklamasına başladığı sırada yakınlardan geçen bir vatandaş, eyleme katılanlara dönerek, “Siz benim memleketimde devrimci müzikler çalamazsınız, eylem yapamazsınız!” diyerek tepki gösterdi.  Polis tepki gösteren vatandaşı olay yerinden uzaklaştırdı.
 
 Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK)  Manisa Şubeler Platformuna bağlı sendika üyelerinin, Kanun Hükmünde Kararnameyle (KHK) görevlerinden uzaklaştırılan ya da ihraç edilen üyeleri için "İşimi ekmeğimi geri istiyorum" sloganıyla başlattığı oturma eylemi 6’ncı haftasında da devam etti. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen oturuma eylemine Cumhuriyet Halk Partisi temsilcileri, Eğitim-İş, Cumhuriyet Kadınları ve Sivil Toplum Kuruluşları da destek verdi.
 
“SİZ BENİM MEMLEKETİMDE DEVRİMCİ MÜZİKLER ÇALAMAZSINIZ”
Eğitim Sen Örgütlenme Sekreteri Hakan Eroğlu’nun basın açıklamasına başladığı sırada yakınlardan geçen bir vatandaş, eyleme katılanlara dönerek, “Siz benim memleketimde devrimci müzikler çalamazsınız, eylem yapamazsınız ” diyerek tepki gösterdi.  Polis tepki gösteren vatandaşı olay yerinden uzaklaştırdı. Eroğlu, bu tepkiye saygı gösterdiklerini belirterek, eyleme katılanlardan karşı tepki verilmemesini istedi.
 
“EKMEĞİMİZ, EMEĞİMİZ, ONURUMUZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN”
Açıklamasına devam eden Eroğlu, “Bizler haksız ve hukuksuz bir şekilde ihraç edilen kamu emekçileriyiz. Hakkımızda verilen açığa alma ve ihraç kararlarını protesto etmek için oturma eylemindeyiz. Bizlerle birlikte, binlerce kamu emekçisi sebep gösterilmeden işlerinden edilmiş, aileleri, çocukları ve bakmakla yükümlü oldukları binlerce masum insan, ekmeksiz ve aşsız bırakılarak mağdur edilmiştir. Biz ekmeğimiz, emeğimiz, onurumuz ve öğrencilerimiz için her Cumartesi günü burada oturma eylemi yapıyoruz” diye konuştu. 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.