Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop köyleri ziyaret ederek sorun ve önerileri yerinde dinliyor. Okulları ziyaret ederek başarılar diliyor. Esnafı ziyaret ederek bol kazanç temennisinde bulunuyor. Hastaneleri ziyaret ederek hastalara acil şifalar diliyor.

Sandıklı İlçesine atandığı günden beri sürekli halkın içinde olan Kaymakam Eflatun Can Tortop, devletin sıcak elini vatandaşa hissettiriyor.

Kaymakam Tortop yaptığı ziyaretleri değerlendirirken devlet vatandaş kaynaşmasını pekiştirdiklerini ifade ederek şöyle konuştu; “İlgili daire amirlerimiz ve il genel meclisi üyelerimizle birlikte heyet olarak köylerimizi, okullarımızı, hastaneleri ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımız ile sohbet ederek taleplerini, isteklerini dinliyoruz. Eksiklikleri yerinde inceleme fırsatı buluyoruz. Yapılan hizmetler ve iş programına alınan faaliyetler hakkında da vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz.

Öğrencilerimizle sohbet ediyoruz. Derslerinden kalan serbest zamanlarda mutlaka spor ve sanatla uğraşmaları konusunda tavsiyelerde bulunuyoruz.

Hastaneleri ziyaret ederek hastalara moral veriyoruz. Acil şifalar diliyoruz. Varsa sıkıntıları, istekleri onları dinliyoruz.

İstihdam yaratan, milli ekonomi adına katma değer sağlayan esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Hayırlı işler ve bol kazanç temennisinde bulunuyoruz.

Bu şekilde vatandaşımızın ayağına giderek yaptığımız sağlıklı iletişimler sonucunda hızlı çözümler buluyoruz” diye konuştu.