MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 4 Mart tarihinde Adana´ya gelerek 3 gün hemşerileriyle buluşacak.

4 Mart cuma günü Kayseri´den Adana´nın Tufanbeyli ilçesine gelecek olan Bahçeli aynı gün Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Kozan, İmamoğlu, Aladağ ve Karaisalı  ilçelerinde düzenlenen etkinliklere katılacak. Feke , Aladağ ve Karaisalı´da MHP´li belediye başkanlarını da ziyaret edecek olan Bahçeli 5 Mart Cumartesi günü Adana merkez ilçelerde bir dizi etkinliğe iştirak edecek.

6 Mart tarihinde Ceyhan, Karataş ve Yumurtalık ilçelerinde olacak olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin Adana´ya gelecek olması partililerde heyecan zirveye çıkardı.

Ahmet Erdoğan, "Sayın Genel Başkanımız Adana ziyaretine ayrı bir önem veriyor ve hemşehrileriyle aynı heyecanı yaşıyor. 3 gün süreyle dolu dolu geçecek programda hemşehrilerimizle daha çok kaynaşma fırsatımız olacak. Bu zamana kadar hiç bir lider, Adana´nın tamamını bir uçtan diğer uca dolaşmamıştı" dedi.

MHP´nin Adana´da birinci parti olacağını söyleyen Erdoğan, "Gösterilen ilgiden bunu anlıyoruz. Fakat rehavete kapılıp çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz" diye konuştu. Erdoğan, Adana´nın bütün sorunlarının çözümü konusunda samimi bir gayret içinde olduklarını Adana´ya bir üniversite dahil bir çok şey kazandırmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini kaydetti.
Basın açıklamasında bir gazetecinin sorduğu Devlet Bahçeli´nin Adana´dan aday olup olmayacağı şeklindeki soruya Ahmet Erdoğan şöyle cevap verdi: "Temennimiz olur. Genel Başkanımızın Adana adayı olmasından büyük gurur ve şeref duyarız.  Ancak bu konuda benim bir  bilgim yok. Sayın Başkanımız bugüne kadar Osmaniye´den seçildi şu anda Osmaniye milletvekili". şeklinde cevap verdi.
... ... ... ...