Siyaset
Giriş Tarihi : 19-03-2019 16:34   Güncelleme : 20-03-2019 10:52

Destek vermek için Gerze'ye geldi

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Ak Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy'a destek vermek üzere Gerze'ye geldi

Destek vermek için Gerze'ye geldi

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy’a destek vermek üzere Gerze’ye geldi.

Ak Parti Gerze İlçe Yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy tarafından seçim bürosu önünde karşılanan Kandemir, partililerle selamlaştıktan sonra kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Gerze’de muazzam bir heyecan olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Kandemir, “Bu hareketlilik, bu heyecan gösteriyor ki Gerze Ak Parti Belediyeciliğini özlemle ve hasretle istiyor. 31 Mart seçimlerine yaklaşırken bakıyoruz ki birileri karanlıkta el ele tutmuşlar. Hiç birbirine benzemeyen, tabanları arasında hiçbir benzerlik olmayanlar bir araya geldiler. Bu işte bir iş var. Bizim bir sevdamız, mücadele aşkımız var. Biz milletimize sevdalı bir siyasi hareketiz. Gerze için hazırlanan 42 projeye iktidarımızın gücüyle destek vererek güzel Gerze’yi kalkındıracağız. Cevat Başkanımızla beraber Gerze’yi Karadeniz’in incisi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Seçim bürosunda partililere konuşan Kandemir, daha sonra Samsun’a gitmek üzere ilçemizden ayrıldı.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül