'Dert dinlemek şov mu?'

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut'un, kendisiyle ilgili yaptığı 'Sağ elin verdiğini, sol el görmemeli,' eleştirilerine cevap verdi.

'Dert dinlemek şov mu?'

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut'un, kendisiyle ilgili yaptığı 'Sağ elin verdiğini, sol el görmemeli,' eleştirilerine cevap verdi.

20 Haziran 2016 Pazartesi 20:18
'Dert dinlemek şov mu?'
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut'un, kendisiyle ilgili yaptığı 'Sağ elin verdiğini, sol el görmemeli,' eleştirilerine cevap verdi. Berberoğlu, "Biz sadece Ramazan ayında değil, yılın tamamında bu ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bunu kendisi de gayet iyi biliyor. Milletimizin derdini dinliyoruz. Eğer milletin derdini dinlemek şovsa evet şov yapıyoruz" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, gündemdeki bazı konularla ilgili açıklama yaptı. Gündemine Alanya'da bulunan Göç İdaresiyle başlayan Berberoğlu, "Bilindiği üzere Alanya'da 37 bine yakın yerleşik yabancı ikamet ediyorlar. Oradaki Göç İdaresi'nin biz  ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Hemen Alanya'ya, Antalya'ya bağlı olarak Göç İdaresi bölümünü kurduk. Burası yer direk olarak Antalya'ya bağlı. O anki ihtiyacı gidermek için Nüfus Müdürlüğü biriminin bir bölümünü Göç İdaresi'ne ayırdık. Sizlerde takdir edersiniz ki Alanya'mızda çok yabancı vatandaş yaşıyor. Alanya'nın Antalya'ya bağlı olarak çalışamayacağını biz Bakanımıza ve Milletvekillerimize ilettik. Onlarda Ankara'ya iletti" dedi.

'GÖÇ İDARESİ ŞUBESİNİ ALANYA'YA AÇACAĞIZ'
Konuyla ilgili olarak meclise kanun teklifi verilmesi gerektiğini söyleyen Berberoğlu, "Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve milletvekillerimiz çalışıyor. Aynı zamanda Göç İdaresi'ni de sivilleştireceğiz. Bilindiği üzere bu birim Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü içerisinde hizmet ediyordu. Şuanda da zaten emniyetin bazı memurları şuanda görev yapıyor. Bunlarla ilgili çalışmaları biz yapıyoruz. Yaşanan sorunların farkındayız. Kısa zamanda daha geniş ve fiziksel anlamda yeterli bir mekana Göç İdaresi birimimizi taşıyacağız. Aynı zamanda da Alanya'ya şube olarak Göç İdaresini açacağız. Allah izin verirse Alanya birimi olarak devreye sokacağız" diye konuştu.

'BİZ MİLLETİMİZLE YAŞAYAN BİR PARTİYİZ'
Ramazanda kırsalda yaptığı çalışmalarla ilgili de konuşan Başkan Berberoğlu, "Ak Parti olarak biz milletin partisiyiz. Biz millete her zaman için dokunuruz. Biz dokunan ve milletimiz ile yaşayan bir partiyiz. İlçe Teşkilatı olarak biz Ramazan ayı boyunca köyleri ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyoruz. Her gün 1-2 köyümüzde çalışmalarımızı yapıyoruz "şeklinde konuştu.

'ZİYARETLERİ KENDİSİ DE BİLİYOR'
CHP İlçe Başkanı Ali Takavut'un kendisiyle ilgili yapmış olduğu 'Sağ elin verdiğini, sol el görmemeli' açıklamalarına da cevap veren Berberoğlu," Dini günlerde şov olmaz. Bunun açıklaması da olmaz. Biz sadece Ramazan ayında değil, yılın tamamında bu ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bunu kendisi de gayet iyi biliyor. Siyaset yapıyoruz ama bunun şovla bir alakası yok. Bunlar siyasetin gerektirdiği şeyler. Milletimizin yanına gidiyoruz. Milletimizin derdini dinliyoruz. Eğer milletin derdini dinlemek şovsa evet şov yapıyoruz" dedi.

- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 20.06.2016 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81