Anahtar Kelimeler: Çözüm Koleje sınıfı getirdi

Çözüm Koleje sınıfı eve getirdi

Çözüm Koleje sınıfı eve getirdi

 

Koronavirüs salgını nedeniyle okulların geçici olarak kapatılması sonrası Kırıkkale Çözüm Koleji, öğrencilerin eğitim hayatının aksamaması için uzaktan eğitim-öğretim platformlarını devreye soktu.

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Okulun Genel Müdürü Özcan Kılıç, konuyla ilgili açıklamada bulundu ve “Okulların kapatılmasının hemen ardından altyapı hazırlıklarını çok kısa bir sürede hazırlayarak internet üzerinden online ders anlatımı soru çözümü ödev ve sınav sistemini uygulamaya koymuştur. Aynı zamanda hafta başından itibaren de sınıf ve branş öğretmenleriyle öğrencilerin aynı platformda interaktif-etkileşimli ders işlemesini sağlayacak uzaktan eğitim sistemini başlatmış bulunmaktadır.

DEVAM EDECEK

Online sistem sayesinde sesli ve görüntülü olarak yapılan bu çalışmada aynı zamanda öğrencilerin derslere katılıp katılmadıkları da tespit edilerek velilere bu konuda da bilgi verilmektedir.ileriki günlerde yönetim öğretmenler ve veli toplantısında bu platformdan yapmayı planlayan Kırıkkale Çözüm Koleji Kırıkkale’de ilkleri yapmaya devam edeceğini bildirdi. Bu uygulama virüs salgını nedeni ile alınan tedbirlerin sonlandırıldığı güne kadar aralıksız ve periyodik şekilde devam edecektir” bilgisi verdi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false