AK Parti Dernekpazarı Kadın Kolları Olağan Genel Kurul’u önceki gün gerçekleştirildi. Kongreye AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, AK Parti Dernekpazarı İlçe Başkanı Dr. Abdullah Akgül, AK Parti ilçe Gençlik Kolları Başkanı Ersin Akyol, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Ak Kadınlar İş Başında

Olağan Genel Kurul’da yapılan seçime tek liste ile girilirken, üyelerin tamamının oyunu alan Kıymet Yılmaz Dernekpazarı ilçe Kadın Kolları Başkanlığına seçildi. Seçimde konuşan Milletvekili Köseoğlu, Yılmaz’ı tebrik ederek, “Kıymet kardeşim, Dernekpazarı’nda önemli çalışmalara imza atacağından hiç şüphem yok. Kendisini ve yönetimini tebrik ediyorum. Ak kadınlarımız her evin kapısını çalacak. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Millete Hizmet Yolunda…

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’de Yılmaz’ı tebrik ederek önemli bir göreve getirildiğini söyledi. Revi, “Önemli bir görev, önemli bir sorumluluk. 15 yıldır ülkesine hizmet eden kadroların arasında çalışacaksınız. Bunun bilincinde olarak millete hizmet yolunda başarılı olacağınıza inancım tamdır. Başkanımız Kıymet hanım ve kıymetli yönetimini kutluyor, şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Fahri DÜZENLİ
 
Editör: TE Bilisim