Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Derince’nin ilk kadın ilçe başkanı olacağım”

CHP Derince İlçe Başkan Adayı Serpil Ceylan, “Derince’nin ilk kadın ilçe başkanı olacağım” dedi

CHP Derince İlçe Başkan

CHP Derince İlçe Örgütü’nde başkanlığa Serpil Ceylan aday oldu. Ceylan, Derince’de CHP’nin ilk ilçe başkanı olacağını ifade ederek bir basın açıklaması yaptı. Ceylan, açıklamasında şunları söyledi: “İlçe başkanı olmam konusunda beni cesaretlendiren mahallelerdeki delege arkadaşlarıma, parti büyüklerime ve partililerime çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte bana inanıp desteklerini esirgemedikleri için minnettarım. Genel başkanımızın önemle üzerinde durduğu gibi her alanda ve siyasi yaşamda gençlerin ve kadınların aktif olarak temsilini çok önemsiyorum. Derince’ye aday gösterilen ilk kadın ilçe başkanı olarak seçildiğim takdirde görev yapan ilk kadın ilçe başkanı olacağım. Yeniliğin ve değişimin bir yüzü olarak bunun heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum.

“HİZMETİ ONUR SAYDIM”
Son yıllarda ülkemiz ve kentlerimiz AKP yönetimlerinin elinde partizanca rant arayışı içerisinde Kanal İstanbul gibi dayatma projelerle, plansız, programsız, insanı yok sayan, kendinden olmayanı dışlayan bir anlayışla yönetiliyor. Elbette içinde bulunduğumuz durum, Bu ülkede ve Derince’de yaşayan bizleri ve çocuklarımızın geleceğini olumsuz etkiliyor. Ben Serpil Ceylan ülkem ve kentim adına kendimi görevli ve sorumlu sayarak hayatım boyunca yerel yönetimlerde halkıma hizmet etmeyi onur saydım mutlulukla görev yaptım.

YERELDE İKTİDAR İÇİN…
20 yıl İzmit Büyükşehir Belediyesi’nde Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak bürokratik kademede çalıştım. Son 10 yıldır seçildiğim Derince Belediye Meclis üyeliği görevimi severek yaptım. AKP’li belediye yönetimlerinin, partizan projelerinde kenti ve insanı değil seçmeni odak alan vizyonsuz yönetimlerinin en yakın şahidiyim. Özgürlüklerimize müdahale edilmeyen, katılımcı bir demokraside, insan onura yakışır bir yaşam oluşturmak için bu kentin ve insanların sorunlarını tespit edip çözümüne yönelik projeler üretmek için kadın ve gençlere yönelik projeler çalışmalar yapmak için bugün Derince’yi değiştirmek ve hak ettiği yere taşımak için yerelde ve genelde iktidar olmak için Derince ilçe Başkanlığı’na aday oldum.

“BEN DEĞİL BİZ”
İnanıyorum ki, siz değerli partililerim aydınlık fikirleriniz ve yüksek bilincinizle, Derince’de yeni bir dönemi ve değişimi başlatacak şekilde tercihlerinizi yapacaksınız. Oluşturacağımız dürüst, deneyimli üretken kadrolarla ve tüm parti örgütümüzle el ele kentimizin her noktasını, yaşamaktan gurur duyabileceğimiz bir yer haline getirebilmek için bizlere yetki verdiğinizde ben değil biz olarak çalışacağız. Sonuç almak, proje üretmek, yaşadığımız kentin kaderini değiştirmek için bugün bir araya gelmemiz bir başlangıç , yarın bir arada çalışmak ilk hedefimiz, bunun sonucunda seçimleri ve Derince’yi kazanmak nihai hedefimizdir.”