"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dergilerimizde bahar kampanyası

21 Şubat 2020, Cuma 16:54
Birbirinden güzel muhtevasıyla, her sayılarından ayrı ses getiren dergilerimiz, baharı yeni bir kampanya ile karşılıyor.

Yeni Asya bünyesinde çıkan dergilerimiz için bahara özel kampanya düzenlendi. Yeni Asya Pazarlama ve Satış Müdürü Cesim Aydın, kampanyanın detayları hakkında bilgi verdi: “Dergimizde bahar kampanyası başlattık. 3 dergimize bir yıl abone olan herkese Can Kardeş Dergimiz hediye. 3 dergi 372 TL yerine, 335 TL karşılığında abone yapılmaktadır. Bu kampanyamız hayırlara vesile olsun.“

Yeni Asya Pazarlama ve Satış Müdürü Cesim Aydın

Kampanyaya göre aylık kadın dergisi Bizim Aile, gençlerin dergisi Genç Yorum ve üç aylık fikir dergisi Köprü’ye bir yıl abone olanlara, yılların çocuk dergisi Can Kardeş hediye.

Bu fırsatı kaçırmayın!

BİZİM AİLE

Her ay birbirinden önemli konulara değinerek aile hayatına ışık tutma gayretinde olan Aylık kadın aile dergisi. 32 yıldır yayın hayatına devam eden dergi, doyurucu muhtevasıyla okuyucularını bekliyor.

GENÇ YORUM

Gündemi ebedi gençlik olanların dergisi. 16. yılında gençlere imani, ahlaki, sosyal, güncel her konuda ışık tutuyor. Zaman ihtiyarladıkça gençleşen Kur’an hakikatlerini Risale-i Nur aynasında okutuyor.

CAN KARDEŞ

Ülkemizin gelmiş geçmiş en köklü çocuk dergilerinden birisi Can Kardeş. 39. yılına Bismillah ile girdi, nice çocukları gülümsetti. İçinde çocukluğa özlem olan herkese hitap ediyor.

KÖPRÜ

Yaşadığımız sosyal, kültürel ve manevi problemlere Bediüzzaman Said Nursi’nin görüşleri ışığında akademik bir bakış açısıyla dikkat çekmek amacıyla hazırlanan makalelerin yer aldığı üç aylık fikir dergisi.

Farklı başlıkalarıyla halen dikkat çekmeye devam ediyor.

 

Okunma Sayısı: 7159
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı