VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEREYE UÇTU, ARACI BIRAKIP İŞE GİTTİ

20 Haziran 2018

......................

Bolu’da, seyir halindeyken dereye uçan otomobilin ismi öğrenilemeyen sürücüsü, aracını derede bırakarak önce evine daha sonra da işyerine gitti.

Bolu'da, seyir halindeyken dereye uçan otomobilin ismi öğrenilemeyen sürücüsü, aracını derede bırakarak önce evine daha sonra da işyerine gitti. Otomobilin derede olduğunu gören yakınları ise, aracın içine odun uzatarak içeride arama yaptı.

KENDİ İMKANLARIYLA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, Bolu'da bir tavuk fabrikasında şoför olarak çalışan vatandaş sabah işe gitmek için yola çıktı. Sürücü, Tatlar Köyü'nden Bolu şehir merkezi istikametine seyir halindeyken kontrolünü kaybederek otomobiliyle birlikte köy içinden geçen dereye uçtu. Otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan vatandaş, önce evine giderek kıyafetlerini değiştirdi, ardından da otomobilini derede bırakarak apar topar yetişmesi gereken işine gitti.

VATANDAŞLAR HABER VERDİ

Köy yolunda otomobilin dereye uçtuğunu gören vatandaşlar, aracın içerisinde birisinin olup olmadığını öğrenmek için çevredeki odunları kullanarak derenin ortasındaki otomobilin yanına giderek arama yaptılar. Otomobilin boş olduğunu gören vatandaşlar, durumu jandarma ve Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

TAVUK KAMYONUYLA GELDİ

Ekiplerin olay yerine gelmesini bekleyen vatandaşlardan sürücüyü tanıyanlar, şahsı cep telefonu ile defalarca aradılar. Bir süre sonra cep telefonuna cevap veren otomobilin sürücüsü, olay yerine işyerine ait tavuk kamyonu ile tekrar geldi.

  • DEREYE UÇTU, ARACI BIRAKIP İŞE GİTTİ
  • DEREYE UÇTU, ARACI BIRAKIP İŞE GİTTİ
  • DEREYE UÇTU, ARACI BIRAKIP İŞE GİTTİ
  • DEREYE UÇTU, ARACI BIRAKIP İŞE GİTTİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.