Merkezi Trabzon’da bulunan Vakfıkebir Büyükliman Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Deregözü İlkorta Okuluna TÜBİDAK yayınlarından 200 adet kitap bağışlandı.



Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir Büyükliman Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Şentürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy Deregözü İlkorta Okuluna giderek kitapları dağıttılar. 
Yapılan bağışla ilgili bir açıklama yapan Vakfıkebir Büyükliman Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Şentürk , “Yeni kurulmuş bir derneğiz. Merkezimiz Trabzon’da. Arkadaşlarımızla birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.  Bugün Vakfıkebir Belediye Başkanı  Sayın Muhammet Balta ve Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Samim Aksoy ile birlikte Deregözü İlkorta Okuluna giderek okulumuza TÜBİDAK yayınlarından 200 adet kitap bağışladık. Eğitim ve öğretimin desteklenmesi bizim için büyük önem taşıyor. Bundan sonrada inşallah sosyal faaliyetlere devam edeceğiz” dedi. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise, bu anlamlı bağıştan dolayı Vakfıkebir Büyükliman Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kutladı.