Derbi son nefeste Fenerbahçe'nin: Galatasaray 0-1 Fenerbahçe / MAÇ SONUCU

Derbi son nefeste Fenerbahçe'nin: Galatasaray 0-1 Fenerbahçe / MAÇ SONUCU

Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. 86.dakikaya kadar sadece 1 isabetli şut atabilen Fenerbahçe 90+1'de Josef de Souza'nın tek golüyle 3 puanın sahibi oldu.

Sarı lacivertliler bu sezon oynadığı 4 derbi maçı da kaybetmedi. Fenerbahçe ligde 0-0 berabere kaldığı Beşiktaş'ı kupada 1-0 yendi, Galatasaray'ı da ilk maçta 2-0 bu maçta ise 1-0 mağlup etti.

Bu sonucun ardından puanını 53'e çıkaran Fenerbahçe üçüncü, 49 puandaki Galatasaray ise 4. sıradaki yerini korudu.
Galatasaray bu sezon ilk beş sırada yer alan takımlara karşı galip gelemedi. Sarı kırmızılılar 2010/11'den bu yana ilk kez bir sezonu derbi kazanamadan bitirdi. Fenerbahçe ise bu sezon ezeli rakiplerine karşı hiç gol yemedi.

4 DAKİKA GEÇ BAŞLADI

Galatasaraylı Muslera'nın koruyacağı kalenin filesinde küçük bir yırtık gören yardımcı hakem Aleks Taşçıoğlu o kısmın onarılmasını istedi. Karşılaşma bu nedenle yaklaşık 4 dakika geç başladı.

RİEKERİNK'İN TAKTİĞİ İLE DERBİYE ÇIKTI!

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, sarı kırmızılı takımı bu kez 4-2-3-1 dizilişi ile Riekerink döneminde oynanan taktiksel anlayışla sahaya sürdü. Tudor, 4-0'lık Başakşehir yenilgisi sonrasında Galatasaray takımının yarısını değiştirdi!

Hırvat teknik adam, ilk 11'de 5 değişikliğe birden gitti Tudor, Sabri'ye tam 7 hafta sonra, Sneijder'a ise 3 hafta sonra ilk 11'de görev verdi. Tudor'un derbide savunmada sahaya sürdüğü Sabri-Ahmet-Semih-Carole dörtlüsü ise ilk kez yan yana bir 90 dakikaya çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN