Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe Derbisinde Santrafor Pozisyonunda Kimi Oynatacağı Konusunda Kararsız

Güncelleme:

Alvaro Negredo'yu satan Beşiktaş'ta Sarpsborg maçında formayı sırtına geçiren Cyle Larin, vasatı aşamadı. Şenol Güneş, derbide santrafor pozisyonda hangi oyuncuyu oynatacağı konusunda kararsız.

İspanyol oyuncu Alvaro Negredo'yu satan Beşiktaş'ta, Fenerbahçe derbisi öncesinde santrafor sıkıntısı yaşanıyor. Mustafa ve Love'u hazır görmeyen Şenol Güneş, Sarpsborg maçında Larin'e sarıldı. Kanadalı futbolcu hayal kırıklığı yarattı, goller kanat oyuncuları Babel ile Lens ve stoper Roco'dan geldi.

ELDE 3 SANTRAFOR KALDI

Beşiktaş'ta pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde golcü alarmı. Sezona 5 forvet oyuncusuyla başlayan ancak daha sonra Umut Nayir'i Bursa'ya kiralayan, 3 gün önce de Alvaro Negredo'yu Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'a gönderen Kara Kartal'da elde 3 santrafor kaldı. Ancak teknik direktör Şenol Güneş, Mustafa Pektemek'i Sarpsborg karşılaşmasında 18 kişilik kadroya almayarak, 30 yaşındaki oyuncuyu takımda düşünmediğini açıkça belirtti.Transferin son saatlerinde ismi Galatasaray ile anılan Vagner Love'u da yedek oturtan tecrübeli çalıştırıcı, Norveç ekibi karşısında santrforda Cyle Larin'i sahaya sürdü. 23 yaşındaki oyuncu ise performansıyla saç baş yoldurttu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe Derbisinde Santrafor Pozisyonunda Kimi Oynatacağı Konusunda Kararsız

LARİN ASİST YAPTI ANCAK VASATI AŞAMADI

Sahada kaldığı süre boyunca net pozisyonlardan yararlanamayan Kanadalı futbolcu, şu anki formuyla Beşiktaş'ın as forveti olamayacağının sinyallerini verdi. Son vuruşlarda etkisiz kalan genç oyuncu, 51. dakikada ise Ryan Babel'in attığı golde asisti yapan isim olmayı başardı. Hollandalı oyuncuya verdiği gol pası dışında skora katkı yapamayan Larin, ortaya koyduğu oyunla vasatı aşamadı.

KÖTÜ PERFORMANS İSTATİSTİKLERE YANSIDI

Kanadalı futbolcunun kötü performansı istatistiklere de yansıdı. Larin, Norveç ekibi karşısında tam 11 ikili mücadele, 10 da hava topu kaybetti. Attığı paslarda da isabet bulamayan 23 yaşındaki futbolcu, yüzde 65'lik bir oran yakaladı. Rakip kaleye 3 top gönderen Larin, bu şutlarda da isabet yakalayamazken, açtığı tek ortada da topu arkadaşlarıyla buluşturamadı. Larin'in bu performansının ardından teknik direktör Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde yapacağı santrafor tercihini şimdiden düşünmeye başladı. (Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alvaro Negredo Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (11)

PEPE:

BENCE PEPEYİ OYNATSIN SANTRAFORDA DAHA GÜZEL OLUR

8
0
yanıtYanıtla
HIRBO:

BU MAÇ FENERİN LİGDEN KOPMA MAÇI ONUN İÇİN YİNE BJKNİN BAŞINA BİR ÇORAP ÖREBİLİRLER ÇÜNKÜ HAKEM FIRAT AYDINUS BİR KIRMIZI BİR YANLIŞ GOL BJKYİ BİTİREBİLİR BJK BU MAÇI İYİ İRDELEMELİ

8
0
yanıtYanıtla
uAonur38:

şenol ağlamazsa kafasına dikiş felan attırmazsa beşiktaş alır.

1
6
yanıtYanıtla
beşiktaş since 1903:

santrofora falan gerek yok. eyyamcı hakem attıklarımızı ofsayt diye iptal etmesin yeter.

5
0
yanıtYanıtla
66 yozgat:

larin 3 tane negrodadan daha iyidir.

0
4
yanıtYanıtla
patagonya:

kimi oynatırsan farketmez hoca o maçın sonucu belli her zaman oldugu gibi 1 maç önceden defansın en iyi adamını komik kırmızı kartla atarlar fenerbahçe maçına hazırlarlar fenerbahce gene yenemezse hakem müdahale eder quaresmaya ilk vuran fenerliyi görmezden gelirler quaresma karşılık verince bütün suçu quaresma''ya yıkarlar. Senaryo belli fenerbahçe adil şartlarda ilk 10''a giremez hakem müdahalesi başladı bu maçın soncu belli malzemeci süreyya''yı oynat veya Ronaldo''yu oynat sonuç aynı olacak.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KARARSIZ OLMAK KRİZMİDİR. DERBİ ÖNCEKİ MANİPÜLASYON YAPMAYIN.

3
0
yanıtYanıtla
KURKİ1903:

KALECİSİZ YENDİK LA SİZİ. . SANTIFOR OLSA NE OLUR OLMASA NE OLUR. SANKİ FENEVİN KALECİSİ VARDA BİZE SANTRAFOR LAZIM :)))

2
1
yanıtYanıtla
Baran:

Pepe varya iste

2
0
yanıtYanıtla
The:

Vagner love tek şart çünkü paşa dayalı oyunu iyi oynuyo

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title