Kepez Belediyesi Elazığ’da yaşanan depremin ardından 25 Ocak tarihinde sabah saatlerinde yardım kampanyası başlattı. Duyuruyu dikkate alan vatandaşlar kısa sürede organize olarak Kepez Belediyesi’ne yardım malzemelerini getirdi.

Depremzedeler için mont, atkı, bere, gıda kolisi, battaniye, kışlık ihtiyaç malzemeleri ve bebek bezi toplandı. Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan “Çok Güzelsin Kepez’im.  Elazığ'a gidecek yardım malzemeleri halkımızdan gelmeye devam ediyor. Çalışanlarımıza yardıma izinli olan personelimiz de geldi, tasnif ve kolileme işlemleri hızla devam ediyor. Halkımıza duyarlılıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Yardımlar 26 Ocak Pazar gecesi yola çıktı. 

Öte yandan Kepez Kont Konseyi de sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıda malzeme listesi belirledi. Yapılan çağrıda, “Tüm Çanakkale halkına duyurulur. Çanakkale Kent Konseyi olarak Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında mağdur olan kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılmamış mont, atkı, bere, eldiven, içlik, kazak, bot, battaniye gibi kışlık kıyafet desteği sağlamak için an itibari ile tüm kentlimizin desteklerini Kent Konseyi Çalışma Ofisinde Salı günü saat:17.00’a kadar bekliyoruz. İletişim Tel: 0551 556 40 78- 0286 213 71 63 Adres: Kemalpaşa Mah. Mersin Dede Sok. No:21 Çanakkale Kent Konseyi” ifadeleri kullanıldı.

Altuğ Acer