Deprem Haberi Eğlenceyi Yasa Dönüştürdü

Başkanlığını Ali Can Kazgan’ın yaptığı dernek tarafından düzenlenen Kaz Gecesi Ülker Gold Salonlarının Yeni Yalı Mahallesi merkezinde gerçekleşti.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve yönetimi, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tahtalı ve yönetimi, ilçe protokolü ve STK başkanları ile yönetimlerinin katıldığı gece keyifli olarak başladı.


Başkan Ali Can Kazgan ve yönetimi gelen konukları kapıda karşıladılar. Kalabalık katılım sonucu salon tamamen doldu. Yapılan konuşmalarda derneğin yaptığı ve beğenilen faaliyetler anlatılarak,
etkinliklerin devam edeceği, birlik ve beraberlik havası içinde çalışmaların süreceği söylendi. Gece, folklor ekiplerinin gösterileri ve açık arttırma ile devam ederken, gelen deprem haberi eğlencenin dozunun düşmesine neden oldu. Kars Kalesi sembolü açık arttırma ile sahiplerine
kavuşurken, çalışmalara katkı sağlayanlara teşekkür edildi.

Gecede açık arttırmaya çıkan Kars Kalesi maketi Eczacı Caner Göçmez ve Özcan Okutulmuş tarafından 2 bin lira bedelle alındı.
Deprem haberi sonrasında eğlencenin yapılmadığı gece, konuklara yapılan ikram ve kaz sunumu ile devam etti.

Kocaeli Karslılar Derneği ev sahipliğinde gerçekleşen gecede dernek yönetimi misafirlere kusursuz

bir şekilde ev sahipliği yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817