Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Deplasmandan 1 puan

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Spor Toto 3’üncü lig 2’nci grupta ki temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, deplasmanda Kırıkhanspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşma 0-0 sona erdi.

 

İKİ DEĞİŞİKLİK

Ligin ilk yarısında beklenen performansı gösteremeyen ancak ligin ikinci yarısına takıma yapılan takviyeler ile galibiyet ile başlayan Türk Metal Kırıkkalespor, Kırıkhan deplasmanından da mutlak galibiyet parolası ile çıkışını devam ettirmeyi hedefledi. Kendi evinde Yomraspor karşısında sahaya çıkan ilk 11’den iki değişiklik ile başlayan Türk Metal Kırıkkalespor’da Selahattin Özcan’ın yerine Uğur Aygören, Veysi Durmaz’ın yerine ise Levent Kale görev yaptı. Kırıkhan ilçe Stadında oynanan karşılaşmanın hakemi Diyarbakır Bölgesinden Lütfullah Aslan olurken yardımcıları ise Diyarbakır Bölgesinden Recep Ekin ve Şanlıurfa Bölgesinden Çetin Öncel yaptı.

 

İLK YARI 0-0

Karşılaşmanın ilk vuruşu ile birlikte her iki takımda kontrollü başlasa da zaman zaman iki takımda yakaladığı pozisyonları değerlendirmek istedi. Karşılaşmada dakikalar ilerledikçe her iki takımda daha atak ve gol aramaya başladı. Kanatları daha çok kullanmak isteyen ekibimiz eline geçen fırsatları iyi değerlendiremedi. Karşılaşmanın son dakikalarına girilirken, sağ kanatta gelişen ev sahibi Kırıkhan atağında, defans oyuncularımız rakip takımın atağına engel oldu. İlk yarının son dakikalarında gol arayan temsilcimiz ise girdiği iki pozisyonda da kaleciyi geçemedi. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

 

KIRIKHAN İYİ BAŞLADI

İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf ev sahibi Kırıkhanspor olurken, temsilcimiz TM Kırıkkalespor kontra ataktan pozisyon ve gol bulmaya çalıştı. Ev sahibi Kırıkhan ilk yarıya oranla daha çok kanatlardan geliştirdiği ataklar ile gol bulmaya çalışırken Buğra’nın yüksek toplardaki başarısı ve Kaleci Can’ın kurtarışları kalemizde gol görmemizi engellerken, kontra atakla bulduğumuz pozisyonları kolay hatalar nedeniyle değerlendiremedik.

 

KANATLARI KULLANDILAR

Karşılaşmanın 67’nci dakikasında sol kanattan gelişen ev sahibi atağında Ertuğrul Köktürk’ün kafa vuruşunu kaleci Can Avcı harika bir kurtarış gerçekleştirdi. Kanatları iyi kullanan ev sahibi takım 71’inci dakikada sol kanattan gerçekleştirdiği atakta Ertuğrul’un kafa vuruşu auta çıktı. Kontra atak fırsatı yakalayan TM Kırıkkaleshor sağ kanattan gelişen atakta Veysi’nin ortasına Serdar kafa vurdu ancak top az bir farkla auta çıktı. Karşılaşmanın bitimine 5 dakika kala iyice defansa çekilen temsilcimiz TM Kırıkkalespor, özellikle sol kanadı kullanan ev sahibine orta şansı vermedi.

 

89’DA KIRMIZI KART

Karşılaşmanın normal süresinin bitimine yaklaştıkça baskı kurmak isteyen ev sahibi takın yaptığı hataları iyi değerlendirmek isteyen temsilcimiz karşılaşmanın 87’nci dakikada sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşta arka direğe açılan ortaya defans topu uzaklaştırdı. 89’uncu dakikada hava topu mücadelesinde ayağını tehlikeli kaldıran ev sahibi takımdan Alicaz Tez kırmızı kart ile oyundan atıldı. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edilirken, uzatma dakikalarında da gol olmayınca karşılaşma 0-0 sona erdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x