REKLAMI GEÇ

YOGA İÇİN DE İSTANBUL FİTNESS A

YOGA İÇİN DE İSTANBUL FİTNESS A

Denizli’de faaliyete geçtiği günden itibaren kaliteyi ulaşılmaz seviyelere taşıyan İstanbul Fitnes A şimdide yoga ve hamile yogası hizmeti de vermeye başladı. Kentte sağlıklı yaşamı seçenler, bu elit mekanda içindeki sporcu ruhunu keşfediyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Ocak 2018 Çarşamba, 10:47

Ege’nin en büyük ve modern spor kompleksini Aquamall içinde hizmete açan fitness sektörünün öncü isimlerinden Necdet Toprak, Denizli’de yeni spor alternatiflerini de devreye sokarak İstanbul Fitness A’nın temsil ettiği kalite çıtasını daha da yükseltmeyi başardı.

Kentte kısa süre içinde tercih edilen mekanlardan biri haline gelen İstanbul Fitness A, tüm mesaisini Denizlililerin sağlıklı ve dinç olması için harcayan Toprak ve ekibinin güvenli gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor.
Türkiye’de 22 yıllık vücut geliştirme ve bodybuilding kariyerine sahip olan işletmeci Necdet Toprak, yetiştirdiği Avrupa ve Dünya şampiyonlarının yanına, sağlıklı yaşamı seçen ve yaşam kalitesini artıran yüzlerce Denizliliyi de ilave etmeyi şimdiden başardı.

YÜKSELEN MEKANDA YENİ BİR DEĞER
Denizli’de bu alandaki boşluğu görüp yatırım yapmayı seçen deneyimli spor adamı bölgenin en büyük spor kompleksini faaliyete geçirerek Denizli kalitesine kendi sektöründe de değer katmasını bildi. Sinpaş’ın yükselen Aqua City’si içinde yer alan İstanbul Fitnes A, iki bin metrekaresi kapalı toplam 4 bin metrekare alana sahip. Hem kapalı hem de açık alanlarıyla içinizdeki sporcu ruhunu harekete geçiren mekan yüksek kaliteli ekipmanları, deneyimli antrenörler ve nezih ortamı ile ilk tercih olarak en üst sırada yer almayı başarıyor.
Tesis içinde bayanlar için özel bir havuzun da yer aldığı iki kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu da bulunuyor.

ÜYE SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Mekanın müdavimleri her geçen gün artarken profesyonel sporcular da tamamlayıcı çalışmaları için İstanbul Fitness A’yı tercih ediyor. Denizlisporlu pek çok futbolcunun da üyesi olduğu mekanda ileri düzeyde sportif gelişim kaydetmek isteyenler için de seçenekler yer alıyor. Tesis zayıflamak ya da fit görünmek isteyenler için de özel programlara sahip.  Hemen her branşta açılan kurslar ile Denizlilileri spor yapmaya davet eden mekan sadece yüzme kurslarında 8 yaş üstü sınırı arıyor.

YOGA, FİTNESS, ZUMBA, CROSSFİT
“Denizli’nin en modern ve kapsamlı spor kompleksinde spor yapmanın keyfini başka hiçbir yerde bulamayacaksınız” iddiasını rahatlıkla ortaya koyabilen İstanbul Fitness A’da yetişkin ve çocuklar için ayrı ayrı kurs seçenekleri yer alıyor. Çocuklar yüzme, jimnastik, tenis, basketbol ve voleybol kurslarını seçebilecek. Yetişkinler için ise yüzme, tenis, zumba, spinning, pilates, reformer plates, crunch, personel trainer ve crossfit seçenekleri bulunuyor. Tüm kurslarda özel ders ya da grup dersi fırsatlarının yanı sıra isteyen kendi grubunu oluşturma özgürlüğüne de sahip. Çocuk yaz okulları ile yeni seçeneklere de kapı açılacak.

İstanbul Fitness A son olarak yoga ve hamile yogası çalışmalarına da ev sahipliği yapmaya başladı. Alanında uzman çalıştırıcılar eşliğinde artık bu hizmet de İstanbul Fitness A kalitesinde Denizli’de.

YÜKSEK KAPİSİTE
Başlangıçta 800 kişilik kapasitesi ile dikkat çeken elit spor kompleksi 1500 üyeye hizmet vermenin de planlarını yapıyor. Özellikle kullanılan ekipmanın kalitesi konusunda son derece hassas olan işletmeci Necdet Toprak, ekip arkadaşlarını da deneyimli isimlerden oluşturdu. Denizli’nin kaliteyi istediğine değinen Toprak, “Denizli’de böyle bir tesisin daha önce olmadığını gördük. İlk şubemizi bu nedenle Denizli’ye açtık. Kentin iyi bir tesise ihtiyacı vardı. Aralarında Ankara’nın da yer aldığı pek çok kentten davet aldıysak da Denizli’nin en uygun kent olduğunu düşündük. Buraya kazandırdığımız tesis Ege Bölgesi’nin en büyük tesisi olma özelliğini taşıyor. Bu kadar büyük bir tesisin daha bölgede örneği yok. Havuzlarımızın büyüklük ve kapasitesi de sektörün diğer tesislerinden bizi tamamen ayırıyor. Talebe göre yeni bölümlerimiz de hizmete girebilir” dedi.

HERKES ÜYE OLAMAZ
Herkesin elini kolunu sallayarak girebilecekleri bir mekan olmayan İstanbul Fitness A, çalışma atmosferini bozacak kişileri üyelerinden uzak tutmayı da ilke edinmiş. Para kazanmayı öncelik yapmayan işletme sahibi Toprak “Öncelik kalite ortaya koymak ve bu kaliteyi korumak. Bu nedenle her isteyen mekana üye olamaz. Buradaki atmosferin bozulmasına asma müsaade etmiyoruz. Elit tabaka insanlara hizmet veriyoruz. Ayrıca VİP üyelik sistemimiz de bulunuyor” diye konuştu.

MEKAN SİZE UYSUN…
Üyeleri için esnek çalışma programları ile de öne çıkan İstanbul Fitness A’da, yoğun iş temposunda antrenman saatlarini kendinize göre ayarlama olanağı da bulunuyor. Her birey için ayrı bir çalışma programı belirleyen İstanbul Fitnes A’da PAÜ uzmanları tarafından yapılan yağ ölçümleri ve laktak testi sonası antrenman şekli belirleniyor. Bu ölçümler üyelerin kendilerine en uygun programı seçmelerinde büyük öneme sahip.  Bir spor kompleksi olarak değil yaşam alanı olarak tasarlanan mekan Denizlilileri davet ediyor.

İLETİŞİM
Kayalar Mah. Menderes Bulvarı 3 Numaralı Ticaret Bloğu No 185 İç kapı No: 55 Aquamall Merkezefendi / DENİZLİ
TLF: 0 850 811 76 60 – 0 538 440 69 79
E-POSTA: info@fitnessa.com
www.istanbulfitnessa.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Belediye Başkanı

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

Genel Sekreter

Mustafa ÜNAL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter

Büyükşehir Rehber

Adres Denizli Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2 PK:20100
Tel: +90 (258) 280 20 20
Tel: +90 (258) 265 21 37
Sms: +90 (258) 265 21 37
Fax: +90 (258) 280 29 99
Mail: denizli@denizli.bel.tr

http://denizli.bel.tr/

/denizlibuyuksehirbld

Büyükşehir İlçe İrtibat

ACIPAYAM - 0541-612 33 38

SERİNHİSAR - 0541-672 70 64

KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44

TAVAS - 0549-541 23 30

SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41

BULDAN - 0541-672 70 16

ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82

ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58

BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26