REKLAMI GEÇ

İsmail Haktan: “İki hafta kala bu iş biter”

İsmail Haktan: “İki hafta kala bu iş biter”

Yeşil siyahlıların deneyimli kanat oyuncusu önlerindeki dört hafta içinde alt sıralarla bağlarını koparacaklarını ve son iki hafta rahat maçlar oynayacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Mart 2018 Cuma, 12:36

Denizlispor’un dünkü çalışması öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan İsmail Haktan taraftarın gönlüne su serpti. Yeşil siyahlı futbolcu Denizlispor’un ligde kalma konusunda sıkıntı yaşamayacağını, ligin bitimine iki hafta kala puan olarak rahatlayacaklarını söyledi. “Bu işi iki hafta kala bitirmek istiyoruz” diyen Haktan; Altınordu karşısında şanssız goller yediklerini söyledi.

İzmir deplasmanından puanlarla dönmeyi hesapladıklarını fakat iki duran toptan gol yediklerini belirten İsmail Haktan; “Bu işi ligin bitmesine 2 hafta kala bitirmek istiyoruz. Planlarımız bu şekilde” diye konuştu.

Teknik Direktör Fatih Tekke ile çok fazla çalışma fırsatı bulamadıklarını söyleyen ve buna sebep olarak sıkışık maç takvimini gösteren İsmail Haktan, “Son dakikalarda yediğimiz gollerle bizim için hayati puanlar kaybettik. Bu lig yüksek konsantrasyon gerektiriyor. Oyun içinde bazen bir kişinin liderliği alıp sorumluluk alması gerekiyor. Geride kalan maçlar bize ders oldu. Bundan sonra tüm maçlarımız final. Ankaragücü maçından iyi bir sonuç alıp düşme potasından çıkmak istiyoruz. Hocamızın istediklerini sahaya yansıttığımız sürece iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..