REKLAMI GEÇ

Horozda lisans alarmı

Horozda lisans alarmı

Cumartesi günü Gazişehir deplasmanına konuk olacak Denizlispor, zorlu maça iki yeni transferini de yetiştirmek için seferberlik başlattı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Ocak 2019 Çarşamba, 10:39

Denizlispor’da Kehinde ve Oğuz Yılmaz alarmı. Yeşil siyahlıların devre arasında takıma kattığı iki futbolcunun cumartesi günü oynanacak Gazişehir Gaziantep karşılaşmasına yetiştirilmesi için seferberlik başlatıldı.

Teknik Direktör Yücel İldiz’in her iki futbolcunun da lisans işlemlerinin tamamlanmasını istediği öğrenildi.

Transfer tahtasını açmak isteyen Denizlisporlu kurmaylar, kulüpten alacağı olan eski futbolcu ve teknik adamlarla temasa geçti.

2,5 milyon liraya yakın ödeme yapması gereken yeşil siyahlı kulübün alacaklıları ile borçlarını yapılandırarak bu süreci hasarsız geçirmeyi planladığı öne sürüldü.

Transfer tahtasını açmak ve yeni transferler için kaynak sağlamanın yanı sıra sezonu tamamlayacak bütçeyi de oluşturmayı amaçlayan yönetim dört koldan maddi kaynak arayışlarını sürdürüyor.

Bir yandan sponsorluk görüşmeleri yapan yeşil siyahlı kurmaylar bir yandan da kentin desteğini arkasına almak istiyor.

Ak Parti Grupbaşkanvekili Cahit Özkan’ın araya girmesi ile beyaz eşya sektöründe önemli yere sahip bir firma ile temasa geçen yeşil siyahlılar bu sponsorluğu bitirmeleri durumunda biraz daha rahatlayacak.

Cuma gününe kadar süresi bulunan Denizlispor’un Kehinde ve Oğuz Yılmaz’ın lisanslarını çıkarması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..