REKLAMI GEÇ

CİHAN ÖZKAYMAK HOROZDAN AYRILDI

CİHAN ÖZKAYMAK HOROZDAN AYRILDI

Denizlispor’da alacakları ödenmediği için federasyona başvuran futbolculardan biri olan Cihan Özkaymak, sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Ocak 2019 Çarşamba, 10:14

Denizlispor’da altıncı yılına giren Cihan Özkaymak kamp dönüşü yeşil siyahlı kulüple yollarını ayırdı. 2013-2014 sezonunda Denizlispor forması giymeye başlayan kanat oyuncusu ilk 11’in değişmez isimlerinden biri olmayı başaramasa da dönem dönem yeşil siyahlılara önemli katkılar yapmıştı.

Daha çok sakatlıkları ile gündeme gelen futbolcu devre arasında alacakları ödenmediği gerekçesi ile Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurmuştu. Himmet Ertürk, Cenk Güvenç ve Mehmet Taş ile birlikte TFF’ye başvuran 4 futbolcudan biri olan Cihan Özkaymak kamp dönüşü ücretlerini alamadığı gerekçesi ile sözleşmesini feshetti.

Denizlispor’da sağ kanada bir oyuncu transfer edilmesi durumunda zaten Cihan Özkaymak’ın gönderileceği konuşuluyordu. Teknik Direktör Yücel İldiz’in de futbolcuyu Antalya kampında yeterli bulmadığı kaydedildi. Denizlispor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkanı Ali Fırat ayrılığı doğruladı.

30 yaşındaki futbolcu da instagram hesabından bir paylaşım yaparak, “Dile kolay tam 5.5 sezon. Ligde kalma savaşları, huzurlu sezonlar, sakatlıklar, güzel anılar ve yaşanmışlıklar. Denizlispor formasıyla tam 5.5 sezon sonra yollarım ayrılıyor. Kolay değil, ikinci evimden ayrılıyorum. Üzerimde emeği olan herkese, çalışanlara, personele teşekkür ederim. Hoşça kal Denizlispor, şampiyonluk yolunda başarılar, kalbim sizinler her zaman” ifadelerini kullandı.

DENİZLİSPOR’DA İLK 11 GÖREMEDİ
Gerek sakatlıkları nedeniyle kadroda yeterli süre alamayan gerekse oynadığı mevkide etkili isimlerin olması nedeniyle yedek kalan Cihan Özkaymak, Denizlispor’da ilk 11’in değişmezi olmayı bir türlü başaramadı.
Yeşil siyahlılara katıldığı ilk sezonda sadece 12 lig maçında ilk 11 gören futbolcu bu maçların büyük bölümünde de 90 dakika sahada kalamadı. Genellikle teknik adamların sonradan oyuna dahil ettiği futbolcu 2014-15 sezonunda 9, 2015-2016 sezonunda 10, 2016-2017 sezonunda 4 ve geçen sezon 10 kez ilk 11 gördü. Sezonun ilk yarısında 5 maça sonradan dahil olan futbolcu iki kupa maçında da ilk 11 başlamıştı. Futbolcunun Denizlispor’da geçirdiğie 5,5 sezonda maç ortalaması ise 15 oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..