REKLAMI GEÇ

Sinpaş Denizli Basket çıkış arıyor

Sinpaş Denizli Basket çıkış arıyor

Ligde son 4 maçından üçünü kaybeden Sinpaş Denizli Basket lider Sakarya BŞB’yi evinde devirip emaneti geri almak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Şubat 2015 Cuma, 10:47

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde son dört haftada aldığı üç yenilgi ile liderlik koltuğunu Sakarya Büyükşehir Belediyespor’a bırakan Sinpaş Denizli Basket, emanetini geri almak istiyor.

Hafta boyunca, bu kritik maçın hazırlıklarını aralıksız sürdüren Coach Okan Çevik’in öğrencileri yarın PAÜ Arena’da oynanacak karşılaşmaya konsantre oldu.

Yeşil lacivertlilerde bu önemli karşılaşma da Darrius Morrow sakatlığından dolayı görev alamayacak. Konuk ekipte ise eksik bulunmuyor. Potanın Horozları, tüm sporseverleri Cumartesi günü PAÜ Arena’da oynanacak olan bu zorlu karşılaşmaya davet ediyor.
Sezonun ilk yarısında Sakarya’da oynanan maçı Sakarya BŞB. 71 – 64 kazanmıştı. Potanın Horozları evinde oynadığı 11 maçta tek yenilgi alırken, bu alanda lider konumda. Deplasmanda oynadığı 10 maçın yedisini kazanan Sakarya BŞB., son oynadığı karşılaşma da evinde Orkide Gediz Üniv’i farklı yenmesini bildi. Sakarya ekibi, 22 maçta aldığı 17 galibiyet ve topladığı 39 puanla averajla 1. sırada bulunuyor.
Bu arada Cumartesi günü oynanacak olan Sinpaş Denizli Basket – Sakarya BŞB. maçının teknik gözlemciliğini Yüksel Çakır yaparken,  başhakem Serkan Emlek’in yardımcılıklarını Turgut Işık ve Yücel Çilingir yapacak.
Bu zorlu ve zevkli karşılaşmayı tüm öğrenciler 5 TL karşılığında takip ederken,tam biletler ise 10 TL’den satışa sunulacak. Biletler Perşembe ve Cuma günü saat 16:00 – 20:00 arası Forum Çamlık AVM’de yiyecek katındaki Sinpaş Denizli Basket masasında ve maç günü PAÜ Arena’daki gişelerde satılacak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmetalbaş   -  Bağlantı 27 Şubat 2015, 18:54

ya sizin ümidiniz var mı ?takımda bir maçı döndürecek kaç tane oyuncumuz var ? isimlerini açıklayabilirmisiniz ? ben hiç bir oyuncumuz olduğunu göremedim seyrettiğim bu güne kadar bütün maçlarımızda sıkıntı içinde izledim ya siz ?

ahmetalbaş   -  Bağlantı 27 Şubat 2015, 18:47

inşallah kazanırız bir basketbol sever olarak benim takımım dan ümidim yok son 5 hafta dan beri düşüş yaşıyor spor sever olarak hatırlattık fesbuk sayfasından sildiler takıma güvenemiyoruz çünkü oyunu forse edeçek oyuncumuz yok yabancılar yetersiz