REKLAMI GEÇ

Sinpaş aradığını Acıbadem’de buldu

Sinpaş aradığını Acıbadem’de buldu

Sinpaş Denizli Basket, Acıbadem’den Sercan Ergin’i renklerine bağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Temmuz 2015 Perşembe, 11:27

Transfer çalışmalarında sona gelen Sinpaş Denizli Basket, kadrosuna 4 ve 5 pozisyonlarında görev alabilen Sercan Ergin’i dahil etti. 32 yaşındaki deneyimli oyuncu yeşil lacivertli kulüple bu sabah resmi sözleşme imzaladı.

Bu transferle birlikte takımın büyük bölümünü oluşturan yeşil lacivertliler bundan sonraki süreçte genç oyunculara yönelecek. Başkan Tanju Beştaş transfer çalışmalarının devam ettiğine işaret ederek çalışmaların kısa süre içinde başlayacağını, Federasyon Kupası maçlarına kadar takımın tamamlanacağını kaydetti.

 

ŞAMPİYONLUKLAR GÖRDÜ
Yeşil lacivertlilerin yeni transferi 2.01’lik Sercan Ergin Acıbadem Üniversitesi’nin bu sezon üst lige çıkmasındaki önemli etkenlerden biri olarak gösteriliyor. Daha önce TED KOlej ve Hacettepe’de üst lige çıkma başarısı gösteren oyuncunun Denizli Basket’e katkısı olacağını söyleyen yönetici Burç Çiçek, “Transferi gerçekleştirdik. Hem kulübümüz hem de oyuncumuz için hayırlı olsun. Sercan Ergin görev aldığı takımlara önemli katkılar yapmış bir oyuncu. Bizim de üst lige çıkmamıza katkı koyacağına inanıyorum ” dedi.

SALI GÜNÜ SAĞLIK KONTROLÜ
Diğer yandan Sinpaş Denizli Basket’in yeni sezon kadrosu salı günü sağlık kontrolünden geçecek. Kontrollerin ardından çalışmalara başlayacak olan yeşil lacivertlilerin iki Amerikalısı ise takıma daha geç katılacak.  Yeşil lacivertlilerde transfer çalışmalarının 10 Ağustos’a kadar tamamlanması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..