REKLAMI GEÇ

Öz Denizli Büyükşehir Belediyespor

Öz Denizli Büyükşehir Belediyespor

Denizli’de yetişen gençleri kullanmadığı gerekçesi ile eleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyespor, bu sezon kadrosunda menşei Denizli olan 15 futbolcu barındıracak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 30 Temmuz 2015 Perşembe, 11:57

Bu sezon Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Denizli Büyükşehir Belediyespor geç kaldığı transfer çalışmalarında süratle ilerleyerek takımı büyük ölçüde oluşturdu. Kırmızı beyazlılar sezon başında küçülme kararı alarak neredeyse tüm futbolcuları ile yollarını ayırmış takımda sadece üç futbolcu bırakmıştı. Teknik Direktörlüğe Hakan Dolutaş’ı getiren kırmızı beyazlıların ilk haftalardaki çalışmaları sınırlı sayıdaki oyuncularla başlamıştı.

KADRO BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDI
Dolutaş’ın takımı devraldığı ilk günlerde kırmızı beyazlı takımın geçen sezonki kadrosundan genç Eren Kurtulmuş ile Ali Helvacı ve Şahin Şafakoğlu bulunuyordu. Asbaşkan Akın Çelik önderliğinde transfer çalışmalarına hız veren kırmızı beyazlılar Gaziosmanpaşa’dan murat Sarı, Galatasaray’dan İsmail Sarı, altyapıdan Serdar Aygündüz ve Hüseyin Erçelik, Tavşanlı Linyit’ten Hasan Demir ve Yücel Yıldırım, Denizlispor’dan Fatih Soyatik ve Mustafa Tahran, Kızılcabölükspor’dan Semih Ceylan, Kemal Keçeci, Çağlayan İrece, Bugsaşspor’dan Bahadır Erol, Pamukkalespor’dan Atakan Koçyiğit, K.Maraş Belediyespor’dan Samet Kumbaşı, Bayburt Özel İdare’den Orçun Selduman ile Akhisar Belediye Gençlik’ten Serkan Cansoy’u renklerine bağladı.

YENİ TRANSFERLER GÜNDEMDE
Denizli BBSK son bir kaç transfer daha gerçekleştirerek yeni sezon hazırlıklarını tam kadro ile sürdürmek istiyor. Özellikle Denizlispor kampının sona ermesini bekleyen kırmızı beyazlılar, Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak’ın kadrosunda düşünmediği oyuncularla da temasa geçmek istiyor. Kırmızı beyazlılar hala kampta bulunan Muhammet Emel, Alperen Yazıcı ve kaleci Ogün Karakaya’yı da takımda görmek istiyor. Ayrıca orta sahaya iki forvete de bir transfer yapmayı planlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da pazartesi gününe kadar bu üç transferin de biteceği kaydediliyor.

DİĞER KULÜPLERLE İŞBİRLİĞİ HALİNDEYİZ
Asbaşkan Akın Çelik, Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Denizli’deki diğer kulüplerle iş birliği içinde hareket etmeye devam edeceğinin altını çizerken, “Bir yandan Denizlispor’da değerlendirilemeyen genç oyuncularımız için gelişim gösterecekleri bir kapı bir yandan da amatörde futbol oynayan genç oyuncular için çıkış yakalayacakları bir kulüp olmaya çalışıyoruz. Bu nedenle şehirdeki tüm kulüplerle birlikte hareket etmeye çalışıyoruz. Gerek altyapımızla gerekse profesyonel takımımızla bu ilişkileri kurduk ve geliştiriyoruz. Denizli neden bir futbolcu fabrikası olmasın?” diye konuştu.

KADRODA 15 DENİZLİLİ İSİM OLACAK
Geride kalan sezonlarda Denizlili futbolculara şans tanımamakla eleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü bu sezon kadrosunun büyük çoğunluğunu Denizli altyapısında yetişen futbolculardan oluşturdu. Kırmızı beyazlılarda Serdar Aygündüz, Hasan Demir, Fatih Soyatik, Şahin Şafakoğlu, Semih Ceylan, Kemal Keçeci, Atakan Koçyiğit, Eren Kurtulmuş, Hüseyin Erçelik, Mustafa Tahran ve Ali Helvacı kent altyapısından yetişen futbolcular olarak öne çıkıyor. Muhammet Emel, Alperen Yazıcı ve Ogün Karakaya transferleri ile birlikte bu sayı daha da artacak. Büyükşehir Belediyespor şehir dışında oynayan fakat Denizli’de yetişmiş iki orta saha oyuncusunun daha peşinde.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Hayırlı işler   -  Bağlantı 7 Ağustos 2015, 00:21

Allah aşkına, şu çocukların hayalleriyle bari oynamayın. Yok kadroda 15 Denizlili olacakmış, kaç tanesi oynayacak göreceğiz bakalım. Siz kimi aldattığınızı zannediyorsunuz? GEÇİN BU İŞLERİ