REKLAMI GEÇ

Mustafa Diler için özel program

Mustafa Diler için özel program

Üniversite oyunları için yurt dışına çıkan ve bu nedenle kampın önemli bölümünü kaçıran Mustafa Diler eksiklerini özel bir çalışma programı ile tamamlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Temmuz 2015 Çarşamba, 14:27

Denizlispor’da yeni sezon hazırlıkları Kızılcahamam kampıyla sürüyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak günde çift antrenmanla öğrencilerini yeni sezona hazırlıyor. Yeşil siyahlılarda altyapıdan gelen genç oyuncuların performansı teknik ekibi memnun ediyor. Şevki ve Emincan Konuk çalışmalarda öne çıkan isimler oldu.

Diğer yandan üniversite oyunları için okul takımı ile yurt dışına giden Mustafa Diler’in önümüzdeki gün kampa yeniden katılması bekleniyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, kampın önemli bir bölümünü ve hazırlık maçlarını kaçıran öğrencisi için özel bir çalışma programı hazırlamayı planlıyor. Kaybedilen sürenin Mustafa Diler açısından son derece önemli olduğuna dikkati çeken Altıparmak, “Özel bir çalışma programı ile bu açığı kapatmaya çalışacağız. Takım arkadaşlarına yetişmesini sağlayacağız” dedi.

Diğer yandan yeşil siyahlılar yarın akşam 18:00’de Adana Demirspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Hazırlık maçlarında tüm öğrencilerine şans veren Teknik Direktör Altıparmak, “Skor çok önemli değil. Bizim farlı ölçülerimiz var. Ağır antrenmanların ardından dinlenmeden çıkılan hazırlık maçlarının skorları lig için asla ölçü olamaz. Göztepe ile yapacağımız hazırlık maçı biraz daha hedef bir maç olabilir.Yeni sezona hazır bir şekilde başlamak istiyoruz. Kampın son günlerini iyi değerlendiriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..