REKLAMI GEÇ

7 futbolcu takımdan gönderildi

7 futbolcu takımdan gönderildi

Kızılcabölükspor 7 futbolcusu ile yollarını ayırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Mayıs 2015 Cuma, 12:11

Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcisi Kızılcabölükspor’da yaprak dökümü başladı. Sarı kırmızılılar sezonun sona ermesinin ardından 7 futbolcusu ile yollarını ayırdı.

Bu sezon play-off’u son maçta kaybeden Mekik’te teknik heyetin raporu ve yönetimin kararı doğrultusunda ayrılıklar yaşandı. Bu sezon teknik ekibin istediği çıkışı yapamayan Çağlayan İrece, ikinci yarıda kiralanmasına rağmen yaşadığı sakatlık ve hazırlık süreçleri nedeniyle isteneni veremeyen İsmail Baydil, son haftalarda kadroda yer bulmasına rağmen teknik heyetin gözden çıkardığı Kemal Keçeci ile sezon içinde sıklıkla faydalanılan fakat lige göre yaşı ilerlemiş olan Celal Çırpanlı takımdan ilk ayrılan isimler oldu.

Sarı kırmızılıların Denizlispor’dan kiraladığı kaleci Asil Kaan Güler ile Burak Yılmaz yeniden yeşil siyahlı kulübe dönerken kiralık Mustafa Altun da takımı Antalyaspor ile çalışmalarına başladı.
Teknik Direktör Hasar Şermet’in Burak Yılmaz ve Asil Kaan’ı takımda görmek istediği, yeşil siyahlı kulübün bu futbolculara kadrosunda yer vermemesi durumunda yeniden Kızılcabölükspor’da görev alabilecekleri belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..