REKLAMI GEÇ

Hakan Dolutaş yuvaya döndü

Hakan Dolutaş yuvaya döndü

Denizli Büyükşehir Belediyespor, direksiyona Hakan Dolutaş’ı geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Temmuz 2015 Pazar, 15:19

Sezonu İbrahim Çelik ile tamamladıktan sonra genç teknik adamla yollarını ayıran Denizli Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlık kampına kısa bir süre kala Teknik Direktörlük görevine Hakan Dolutaş’ı getirdi. Dolutaş, kırmızı beyazlılarla bir sezonluk anlaştı.

Hakan Dolutaş’ın yardımcılıklarına Mustafa Ceviz ve Faruk Işık getirildi. Teknik ekipte kaleci antrenörlüğü görevini ise Aydın Dinçer üstlendi.

YENİDEN KIRMIZI BEYAZ
Dolutaş futbolculuğunun son dönemlerini geçirdiği Denizli Büyükşehir Belediyespor’daki kariyerine yardımcı antrenör olarak başlamıştı. 2008 yılında yardımcılıktan teknik direktörlüğe terfi eden Hakan Dolutaş 2011 yılını ise Denizlispor’da yardımcı antrenör olarak tamamlamıştı. Daha sonra yolu Kızılcabölükspor ile kesişen Dolutaş sarı kırmızılılarda üç sezon boyunca sportif direktörlük görevini üstlenmiş, geçen sezonun son bölümünde karşılıklı anlaşarak kulüpten ayrılmıştı.

YUVAYA DÖNDÜM, MUTLUYUM
Yeniden Denizli Büyükşehir Belediyespor çatısı altında olduğu için mutluluk duyduğunu söyleyen Dolutaş, Denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Burası benim yuvam. Başarılı olmak için geldim. Bir an önce takımla çalışmalara başlamak istiyorum. İyi bir kamp dönemi geçirerek lige iyi başlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..