REKLAMI GEÇ

DENİZLİ FUTBOL AKADEMİ’DE KONGRE

DENİZLİ FUTBOL AKADEMİ’DE KONGRE

Denizli Futbol Akademi’nin genel kurulu yapıldı. Kulübün yönetimi genel kurula katılmadı ama yine de ibra edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Temmuz 2017 Cuma, 10:17

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un yılan hikayesine dönen yönetim krizi sona erdi. Kulüp genel kurul gerçekleştirdi ve Saraköy Belediyesi’ne devredildi.

Geçtiğimiz sezona kötü bir başlangıç yapan Denizli Büyükşehir Belediyespor devre arasında genel kurulla adını Denizli Futbol Akademi olarak değiştirmiş ve Süleyman Urkay’ın başkanlığındaki Denizlispor’a devredilmişti. Olağanüstü genel kurulda kulübe yeni bir yönetim oluşturulmuş ve kötü süreç böylece başlamıştı. Urkay’ın 3. Lig’den düşürdüğü kulübün devri de olay olmuştu.

Urkay’ın Denizlispor’daki görevi sona ermesine kulübün yönetiminin bir kısmının da istifa etmelerine rağmen kulüp Denizlispor’un yeni yönetimine devredilmemişti. Resmi defter ve belgelerin teslim edilmeyişi nedeniyle üç kez genel kurulu yapılamayan Denizli Futbol Akademi nihayet yeni bir yola girdi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Denizlispor 2. Başkanı Mehmet Uz’un ziyaret ettiği Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kulübün Sarayköy Belediyesi’ne devrine destek olduktan sonra genel kurul nihayet gerçekleşti.

Denizli Atatürk Stadı’ndaki genel kurula kulüp yönetiminden sadece bir kişi katıldı. Kulübün yöneticileri ne kongre hazırlığı yaptı ne de ibra edilmelerini izledi.

Devir işlemlerinin gerçekleşmesi için büyük çaba sarf eden ve kayıp evrakların bulunmasında önemli katkı koyan Ali Nalbant dışında kulübün geleceğini düşünen olmadı.

Kongreye Mehmet Uz divan başkanlığı yaparken yönetim adına rapor ve bilançoları da Denizlispor 2. Başkanı Taner Atilla okudu. Yeniden kongre yapmak istemeyen genel kurul üyeleri eski yönetimi zoraki ibra etti.

Sarayköy Belediyesi’ne devredilen kulübün yeni başkanı Mustafa Aktaş olurken Remzi Kılınç, Tevfik Korkut, Şeref Ayyavuz ve Mestan Özdemir yönetim kurulunu oluşturdu.

Yeni yönetimin kulübü tüzük değişikliği kongresine götürmesi bekleniyor. Denizli Futbol Akademi olan kulübün adının Sarayköy Belediyespor olarak değiştirilmesi, dernek merkezinin de Sarayköy’e alınması planlanıyor.

Bu yıl BAL’da mücadele edecek olan Sarayköy Belediyespor’un yeni sezon hazırlıklarına da bir an önce başlayacağı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..