REKLAMI GEÇ

Coach Yavuz: Şampiyon olmaya geldim

Coach Yavuz: Şampiyon olmaya geldim

Denizli Basket’in yeni coachu net konuştu: Buraya şampiyon olmak için geldim…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Ağustos 2015 Salı, 12:28

Sinpaş Denizli Basket’in yeni coachu Hakan Yavuz taraftarı heyecanlandıracak önemli açıklamalarda bulundu. Ligde yolunun iki kez Sinpaş Denizli Basket’e rakip olarak kesiştiğini söyleyen deneyimli coach, taraftara övgüler yağdırdı “Baraya şampiyon olmak için geldim” dedi.

İSTEYEREK GELDİM
Bu sezon Sinpaş Denizli Basket’i çalıştırmayı gönülden istediğini söyleyen Yavuz, “Buraya gerçekten isteyerek ve gönüllü bir şekilde geldim. Buraya bir şeyler vermek için geldim. Bu işi yönetenler, büyüklerimiz iki senedir Denizli’nin böyle bir takıma sahip olmasını gurunu yaşıyorlar. Hedef şampiyonluk. Benden önce çalışan antrenör arkadaşlarım buraya ciddi emek verdiler. Geçen sezonki takımdan sadece üç arkadaşımız kaldı. Zaten ikisi İlker ve Mehmet benim İBB’den öğrencilerim. İki tane kaliteli yabancı aldık. Geri kalan Türk oyuncularımızla bütçemiz doğrultusunda düzgün bir takım kurduk. Takım kimyası açısından inandığımız oyuncularla yola çıkacağız. Seyircimize çok iş düşüyor. İnşallah son iki senede yönetimin ve kadroların başardığı seyircinin salona gelmesi bizim için çok önemli. Onlarla beraber bir şeyler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

TAKVİYELER YAPILACAK
Takıma takviye yapacağının da altını çizen Yavuz, “Takıma bir transfer daha yapacağız ve transferi kapatacağız. Bunun yanında genç arkadaşlarımızı da kadromuza katacağız. Şuanda 10 kişiyiz. 8 Türk, 2 yabancı arkadaşımız var. Bir Türk daha alıp on bir kişi olacağız. İki tane genç Türk oyuncusunu takımın içine monte etmeye çalışacağız. Hedefimiz lige çıkmak” dedi.

DENİZLİ BENİ ŞAŞIRTTI
Denizli’de beklentilerinin üstünde bir atmosferle karşılaştığını da söyleyen Coach Hakan Yavuz, “Yıllardır birçok yönetimlerle çalıştık. Hepsi Basketbola katkısı olan insanlardı. Burada da aynı şekilde. İstanbulluyum ama antrenörlük hayatımın yarısı Anadolu’da geçti. Birçok şehirde çalıştım. Burasını da yöneticilerin tahminimden daha medeni olduğu bir yer olarak gördüm. Gerçekten başta Derya Baltalı Bey olmak üzere, başkanımız Tanju Beştaş olmak üzere, yıllardır sporun içinde olan insanlar. Böyle bir organizasyonu şehre kazandırma açısından da çok başarılılar. Şu andaki yönetim de burayı tercih etmemdeki en büyük sebep. Eksiklerimiz olacaktır. Bu açığı taraftarımız ile kapatacağız. Kendilerine o kadar güveniyorum. İnşallah sonu iyi biten filmi hep beraber izleyelim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..