Denizlispor'dan hakem çıkışı: "Biz lige hazırız da siz hazır mısınız?"

20.01.2020 - 14:37 | Son Güncellenme: 20.01.2020 - 14:41

Denizlispor'dan hakem çıkışı: "Biz lige hazırız da siz hazır mısınız?"

Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, Galatasaray’a 2-1 kaybettikleri maç sonrası çok çarpıcı ifadelere imza attı. Hakemlerin kendilerine çifte standart uyguladığını belirten Şanlıkan, “Biz, ligin ikinci yarısına hazır. Pekiyi, TFF ve hakemler hazır mı?” dedi. Şanlıkan, transfer konusunda ise taraftarlara müjdeli haberi verdi.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Kaan Şanlıkan’ın açıklamaları şu şekilde:

Kaan Şanlıkan: "Biz hazırız da TFF ve hakemler hazır mı?"

Denizlispor olarak biz ligin ikinci yarısına hazırız. Pekiyi, TFF ve hakemler ikinci yarıya hazır mı? Önce bu soruyu sormam lazım. Trabzonspor maçında yüzde yüz bir kırmızı kartlık hareket var. Ama VAR’a rağmen sarı kart verildi. Trabzonspor eksik kalsa farklı olurdu. Galatasaray maçında da Falcao’nun pozisyonu var. Bir emeğimiz var ve bu emekler boşa gitsin istemiyoruz. Ne diyelim bu olaylara?

Kaan Şanlıkan: "Falcao ve Marcao'nun pozisyonunda gereken karar verilmedi"

Kesinlikle VAR’a gidilmesi gereken pozisyonları daha önce de yaşadık. Fenerbahçe maçı örneği var. Falcao’nun pozisyonunda verilmesi gereken karar verilmedi. Bize olsaydı aynı karar çıkar mıydı? Bir de Marcao konusunda bir itirazımız var. Marcao’nun ikinci sarı karttan kırmızı kart olması gerekirdi. Anadolu kulüpleri yeterince önemsenmiyor. Buna üzülüyoruz.

Kaan Şanlıkan: "Çifte standart VAR"

Takım ve teknik heyet maç sonrası çok üzgündü. Biz düzgün transferler yapmaya çalışıyoruz. Limiti aşmayan tek takım biziz. Türkiye’ye örnek olmaya çalışıyoruz. Ödemelerimizi gününde yapıyoruz. Fakat; böyle olduğu zaman üzülüyoruz. Kupada kırmızı kart gösterilmemesi bizi zor durumda bıraktı. Galatasaray maçındaki olanlar da konuşulmuyor. Çifte standart var. Bunu herkes söylüyor. Biz bu ligde yeniyiz ama köklü bir camiayız. Bu ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler. Hakemlere de seslenmek istiyorum. VAR konusunda ayrımcılık yapmasınlar. Biz ayakta durabilmek için çok uğraş verdik. 

Kaan Şanlıkan: "Futbolcularımız baskı altında kalmadı, hakemleri bilemem"

Galatasaray’ın sahasında maç oynamak zordur. Ama futbolcularımız hissetmedi. Hakem baskı altında kaldı mı? Bunu hakeme sormak gerek. Biz gayet iyi oynadık. Penaltımız da verilmedi. Yakın zamanda zaten açıklama da yapacağız.

Kaan Şanlıkan: "Sol bek ve stoper transferi yapacağız"

Biz kupada ilerlemek istiyoruz. Avrupa’nın anahtarını açıyor. Trabzonspor’a 2-0 kaybettik. Ama bir şekilde Trabzonspor’u elemek ve yolumuza kupada devam etmek istiyoruz. 1-2 transfer daha yapacağız. Sol bek ve stoper transferi yapacağız. Yurt içi ve yurt dışından oyuncularla görüştük. Belki bugün bile açıklayabiliriz.

Senin için hazırladığımız haberler