Denizlispor, Galatasaray galibiyeti için 50 bin lira prim dağıtacak - Son Dakika
Spor

Denizlispor, Galatasaray galibiyeti için 50 bin lira prim dağıtacak

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, 2-0'lık Galatasaray maçından sonra soyunma odasına indi ve oyuncuları tebrik etti. Burada oyunculara bir konuşma yapan Çetin, "Galatasaray maçının galibiyet primi 50 bin TL'dir." dedi.

18.08.2019 12:01  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de 2019-2020 sezonun açılış maçında evinde son 2 yılın şampiyonu Galatasaray'ı 2-0 yenerek maratona iyi başlayan Yukatel Denizlispor'da, Başkan Ali Çetin kesenin ağzını açtı. Karşılaşma bitiminde soyunma odasına inip tüm takımı tebrik eden Ali Çetin, Galatasaray galibiyetine 50'şer bin TL prim dağıtacağını açıkladı.

"RAKAMIN ÜSTÜNÜ BEN TAMAMLAYACAĞIM"

Futbol Federasyonu'ndan gelecek paralara göre galibiyet ve beraberlik primlerini belirleyeceklerini ifade eden Çetin, "Şu an havuzdan ne kadar para gelecek bilmiyorum. Bu 3 milyon TL de olabilir, 2 milyon 800 bin TL de olabilir. Ancak Galatasaray maçının galibiyet primi 50 bin TL'dir. Bu kadar para gelmese bile ben bu rakamın üstünü tamamlayacağım" dedi.

HEDEF İLK 5

Hedeflerinin ilk 5 sırada yer almak olduğunu yineleyen Ali Çetin, "Bu sezon galibiyet primlerimiz ortalama 50'şer bin TL olacak. Galatasaray'ı yenerek süper bir galibiyete imza attık. Ben maç öncesi huzurlu ve rahattım. Kazanacağımızı biliyordum. Galatasaray'a daha fazla da atabilirdik ama olmadı. Güçlü rakibimizin karşısında 2-0'lık bir skorla 3 puan almak da mutluluk verici" yorumunu yaptı.

Denizlispor, Galatasaray galibiyeti için 50 bin lira prim dağıtacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Denizlispor, Galatasaray galibiyeti için 50 bin lira prim dağıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Zaman: Erken öten horozun başını keserler .... 3 4 Yanıtla
  • Bitlisli13: Hızlı giden atın oku seyrek olur. Dehhhhh çüşşş 3 3 Yanıtla
  • Lazotti: Ben senenenin şampiyonu TRABZONSPORUMUZ flaş takımı ise SİVAR spor olacak.. 0 3 Yanıtla antonyo: sivar kim. 0 0
  • AŞAĞILIK İNSANLAR: anadolu kulüplerinde nerde borç bulursa verecek bulamazsa yaz tahtaya 2 0 Yanıtla
  • Gsli: Çok büyük takımız. Diğer takımlar bize karşı galibiyet aldıkları zaman sevinçten çıldırıyorlar. Özellikle fenerbahçe. Tek amacı bizi yenmek. Son yıllarda onu da başaramadılar. Yenilmeme amacına dönüştürdüler. Neyse siz şampiyonlar ligi maçlarımızı takip edin garib guraba sefiller 0 0 Yanıtla

Advertisement